Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clasamentul Superligii din ultimele 5 etape: CFR, Rapid, Botoşani şi Dinamo, pe ultimele locuri

Clasamentul Superligii din ultimele 5 etape: CFR, Rapid, Botoşani şi Dinamo, pe ultimele locurigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Fotbalul din Superligă este foarte aproape de pauză, însă antrenorii nu vor avea linişte nici în această iarnă.

Cei mai liniştiţi sunt tehnicienii care au fost instalaţi de curând şi care nu au presiunea rapidă a rezultatelor, aşa cum se întâmplă la cele două Craiove cu Ivaylo Petev (CSU) şi Giovanni Costantino (FCU), dar şi cu Bernd Storck (Sepsi) şi Zeljko Kopic (Dinamo).

Restul antrenorilor, cu mici excepţii, vor trece prin analizele ample ale conducerii în această pauză competiţională, pentru a se stabili dacă echipa mai are viitor în direcţia actuală.

CFR Cluj şi Rapid au uitat să mai câştige

Într-un clasament al ultimelor cinci etape, regăsim câteva surprize majore.

În primul rând, Craiovele, cu antrenori schimbaţi se află pe locul 1 - CSU, şi locul 3 - FCU, cu câte 10 puncte, respectiv 9 puncte.

  • De asemenea, OSK Sepsi, cu Bernd Storck pe bancă, se află pe locul 6, cu 8 puncte.

La polul opus se află CFR Cluj, Rapid Bucureşti, FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti, formaţii care nu au câştigat niciun meci în ultimele cinci runde.

Dacă la Botoşani planează incertitudinea, iar Valeriu Iftime a ales să meargă în continuare pe mâna interimarului Andrei Patache, iar Ovidiu Burcă a plătit cu postul la Dinamo, situaţia pare să rămână una grea pentru Andrea Mandorlini la CFR şi Cristiano Bergodi la Rapid, care au obţinut doar 3 puncte din 15 puse în joc, în ultimele 5 runde, iar patronii echipelor nu sunt cei mai fericiţi.

  • Cei mai liniştiţi antrenori din Superligă par, în acest moment, Ovidiu Sabău la U Cluj, Ilie Poenaru la FC Voluntari, Gheorghe Hagi la Farul Constanţa, Marius Măldărăşanu la Hermannstadt şi Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi.

Clasamentul Superligii pe ultimele 5 etape:

Afla mai multe despre: mandorlinibergodirapid-cfr cluj 

viewscnt
Articole similare