Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Bumba încearcă lovitura carierei, dar s-a pus rău cu şefii lui Kisvarda. Cu ce echipă negociază

Claudiu Bumba încearcă lovitura carierei, dar s-a pus rău cu şefii lui Kisvarda. Cu ce echipă negociază

Stranieri

Comentarii

Claudiu Bumba încearcă o super lovitură în această perioadă, dar actualul său club, Kisvarda, nu este încântat de dorinţele mijlocaşului român, care a ajuns astfel la echipa secundă.

Ajuns la 28 de ani, Bumba este unul dintre cei mai buni jucători de la Kisvarda, echipă care se află pe locul 2 în campionatul Ungariei, la doar un punct în spatele liderului Ferencvaros.

Mijlocaşul român încearcă să profite de forma bună prin care trece şi a negociat o super lovitură financiară, dar şefii echipei la care este legitimat nu sunt deloc încântaţi.

Bumba încearcă să dea lovitura, dar a fost trimis la echipa a doua a lui Kisvarda

Claudiu Bumba s-a transferat la Kisvarda în vara lui 2019 şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lotul echipei maghiare. În această iarnă, Claudiu Bumba a intrat însă în ultimele 6 luni de contract.

Cei de la Kisvarda i-au propus prelungirea contractului, dar în ecuaţie a intrat şi Videoton (n.r. redenumită Fehervar), care i-a propus un salariu mult mai mare. Şi de aici situaţia s-a complicat.

În speranţa că va da lovitura din punct de vedere financiar, Claudiu Bumba a încercat să forţeze transferul la Videoton. Însă cei de la Kisvarda n-au fost de acord cu această variantă.

Şefii lui Kisvarda au încercat să obţină o sumă de transfer în schimbul lui Claudiu Bumba, chiar dacă jucătorul a intrat în ultimele 6 luni de contract, însă cei de la Videoton n-au fost de acord cu propunerea.

De partea cealaltă, Claudiu Bumba le-a transmis şefilor că îşi doreşte neapărat să plece şi că nu vrea să mai joace pentru Kisvarda.

Attila Revesz, directorul sportiv al lui Kisvarda, spune încă că clubul n-a cedat şantajului şi Claudiu Bumba va fi trimis la echipa secundă, care joacă în liga a treia a Ungariei.

Revesz este de părere că principalul vinovat pentru toată această situaţie este impresarul mijlocaşului de 28 de ani, care a încercat să scoată cât mai mulţi bani din toate aceste discuţii:

”Sunt jucători care ar dori să plece. În special Bumba, pe care lacomul său impresar încearcă să-l convingă să plece la Videoton pe ultima sută de metri, pentru un salariu mai mare.

Am avut discuţii şi cu Videoton, dar ideile noastre sunt foarte îndepărtate, chiar dacă înţelegerea jucătorului expiră în vară.

Deşi am avut un acord de prelungire, din păcate lăcomia managerului său nu ne-a permis să semnăm. Normal că am rupt discuţiile cu el şi Bumba a anunţat că, drept rezultat, nu mai poate juca fotbal.

Va învăţa că poţi munci din greu şi în NB III (n.r. acolo unde joacă echipa secundă), bineînţeles că nu vom ceda şantajului lui. Se va întoarce acasă, în România şi va învăţa că Ungaria nu este ceea ce îşi doresc jucătorii”, a declarat Attila Revesz, directorul sportiv al lui Kisvarda.

Afla mai multe despre: claudiu bumba 

viewscnt
Articole similare