Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză TOTALĂ în Liga I. Starul dorit de Becali la FCSB semnează cu o altă echipă. Vine din străinătate direct în fotbalul românesc

Surpriză TOTALĂ în Liga I. Starul dorit de Becali la FCSB semnează cu o altă echipă. Vine din străinătate direct în fotbalul românescgalerie foto

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai râvniţi atacanţi din ultimii ani care a evoluat în Liga I este foarte aproape de revenirea în fotbalul românesc.

Carlos Fortes este foarte aproape de revenirea în Liga I. Conform dambovitapenet.ro, atacantul de 27 de ani este în negocieri avansate cu oficialii Chindiei Târgovişte.

Deşi are un sezon bun în Indonesia, unde a marcat 10 goluri în cele 16 meciuri jucate în actuala stagiune, Carlos Fortes a intrat în ultimele şase luni de contract cu Arema FC şi poate ajunge din postura de jucător liber la Chindia.

Surpriză TOTALĂ în Liga I. Starul dorit de Becali la FCSB semnează cu o altă echipă. Vine din străinătate direct în fotbalul românesc

Oficialii târgoviştenilor au fost impresionaţi de evoluţiile atacantului, din 2019, când era legitimat la Gaz Metan. A marcat cinci goluri şi a reuşit trei pase decisive în 20 de meciuri pentru medieşeni, iar apoi a plecat la U Craiova, în schimbul a 200.000 de euro. În Bănie, cifrele sale au fost şi mai slabe, două goluri şi un assist în 28 de partide, fapt care i-a determinat pe şefii Craiovei să-l lase să plece liber. Între timp, acesta a ajuns să joace în Indonesia, la Arema FC, după o încercare ratată în ligile inferioare din Portugalia, la Vilafranquense.

  • Carlos Fortes a semnat cu Arema FC pe 9 iulie

Ittihad Tanger, Vilafranquense şi Arema FC sunt echipele pe care şi le-a trecut Carlos Fortes în CV de la plecarea din Liga I.

În 2019, Gigi Becali anunţa că Fortes urma să plece în cantonamentul FCSB-ului din Spania şi că înţelegerea va fi semnată pe mail. Însă, în cele din urmă, oficialii Universităţii Craiova l-au determinat pe atacant să refuze oferta roş-albaştrilor şi să vină în Bănie.

  • 300 de mii de euro valorează Carlos Fortes, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare