Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura lui Şumudică! Transferă vedeta care a scris istorie la CFR Cluj. Fotbalistul i-a întors spatele lui Varga într-un moment delicat

Lovitura lui Şumudică! Transferă vedeta care a scris istorie la CFR Cluj. Fotbalistul i-a întors spatele lui Varga într-un moment delicat

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică e pe ultimul loc în Super Lig cu Yeni Malatyaspor, iar în perioada de mercată din iarnă are de făcut alegeri cruciale pentru echipă, dar şi pentru viitorul său la actualul club. Antrenorul român vrea să întărească echipa şi presa din străinătate anunţă că tehnicianul îl doreşte pe fotbalistul care a cucerit şase titluri în Liga 1, dintre care patru cu CFR Cluj.

Yeni Malatyaspor e în picaj de câteva luni, cu Marius Şumudică pe bancă. Românul n-a reuşit să redreseze situaţia, a dat vina pe arbitri şi lotul pe care l-a avut la dispoziţie, iar în ultimele zile din anul trecut a ajuns pe ultimul loc în Turcia, cu 15 puncte, la trei puncte de ultima echipă care are asigurat locul în prima ligă. 

Arlauskis se poate transfera sub comanda lui Şumudică după ce i-a luat apărarea la CFR Cluj

Marius Şumudică a impresionat la CFR Cluj cu startul din Liga 1, deşi echipa a suferit în Europa. Recunoscut pentru relaţia bună pe care o are cu jucătorii cu care lucrează şi pentru atmosfera bună din cadrul loturilor, el a rămas în relaţii bune cu anumiţi jucători pe care i-a antrenat în Gruia, deşi a plecat cu scandal, după ce Nelu Varga a ordonat demiterea sa. 

Acum, principalul de la Yeni Malatyaspor l-ar putea aduce pe fotbalistul care l-a apărat în faţa finanţatorului de la CFR Cluj. 

Presa din Lituania anunţă că Giedrius Arlauskis este dorit în Turcia, la Yeni Malatyaspor, şi ar fi dispus să facă pasul în Super Lig. Portarul de 34 de ani, de patru ori campion al României cu CFR Cluj, este liber de contract din septembrie. 

"(n.r. - Giedrius Arlauskis) Este tentat să joace în Turcia. Yeni Malatyaspor, codaşa din prima ligă a Turciei, e interesată de serviciile lui", anunţă Lrt.lt.

Lituanianul a dispărut subit de la CFR Cluj, fiind unul dintre cei care le-au luat apărarea lui Marius Şumudică şi fostului oficial din Gruia, Marian Copilu, în faţa lui Nelu Varga. Giedrius Arlauskis a oferit o declaraţie prin care s-a arătat indignat de ce s-a întâmplat la CFR Cluj, club unde a avut cele mai mari performanţe ale carierei. 

Recent, au existat informaţii şi despre o posibilă venire a lui Constantin Budescu alături de Marius Şumudică, dar antrenorul a infirmat transferul. 

În schimb, Yeni Malatyaspor plănuieşte şapte transferuri, pentru a se salva de la retrogradare. Dacă Giedrius Arlauskis va accepta propunerea turcilor, atunci se va lupta pentru un loc de titular cu Ertac Özbir, Abdulsamed Damlu, Eyüp Türkaslan şi Murat Aksit. 

După "evadarea" de la CFR Cluj, Arlauskis a plecat în Lituania şi a luat o sumă mare de bani, din informaţiile Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: giedrius arlauskismarius sumudicacfr clujmarius sumudica yeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare