Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru e sincer după penalty-urile primite de FCSB: "Mingea a ieşit clar în afara terenului". Ce spune despre forma sa fizică

Claudiu Keşeru e sincer după penalty-urile primite de FCSB: "Mingea a ieşit clar în afara terenului". Ce spune despre forma sa fizică

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu UTA, în urma unor penalty-uri controversate acordate de centralul Barbu. Chiar şi Claudiu Keşeru a recunoscut că una dintre loviturile de la 11 metri n-ar fi trebuit primită de roş-albaştri.

"Săptămâna trecută am avut nişte problşeme, s-au adunat câteva dureri, dar nu a fost nimic grav. Săptămâna asta am tras tare la antrenamente şi fizic m-am prezentat forte bine la acest meci.

Timp de 60 de minute, am simţit că am fost 100% din punct de vedere fizic. În ceea ce priveşte meciul, când nu am ocazii nu am ce să fac...Am impresia că alerg foarte mult ca să caut mingea şi nu vine.

A fost un meci extrem de agresiv, mi s-a părut că atât pentru noi, cât şi pentru telespectatori a fost o luptă crâncenă la mijlocul terenului, cu foarte puţine ocazii din partea noastră. Un meci destul de închis, am avut noi câteva ocazii în prima repriză, iar ei nimic.

Am înţeles că am ieşit mingea în afara terenului când am primit cel de-al doilea penalty, nu voi spune că nu am văzut imaginile, am înţeles că a ieşit mingea clar. Iar la primul se aude de la distanţă contactul dintre ei, zic că a fost penalty.

Aceste decizii ale arbitrilor nu au făcut să degenereze lucrurile între noi jucătorii şi să începem să ne lovim încât să ne punem în pericol integritatatea" , a spus Claudiu Keşeru.

FCSB - UTA 2-1

FCSB a învins-o, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), pe UTA, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Gazdele au înscris din două penalty-uri controversate.

Au marcat: Tănase '22 (p), '81 (p) / Roger '72.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovici – Olaru (Oaidă '83), Şut (Ovidiu Popescu '90+2), Fl. Tănase – Cordea (V. Gheorghe '63), Keşeru (Dumiter '63), Octavian Popescu (Ianis Stoica '83). Antrenor Anton Petrea;
  • UTA: Iacob – Baravykas, Benga, Medjimorec, Şliakov – Passaglia (Hora '63), Vorobjovas (Batha '46) – Miculescu, Ubbink, Roger – Dangubici (Antal '87). Antrenor Laszlo Balint

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare