Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din România care risca să nu poată juca în Liga 1 are şanse de a obţine licenţa! Instanţa a decis: ”Admite cererea formulată”

Clubul din România care risca să nu poată juca în Liga 1 are şanse de a obţine licenţa! Instanţa a decis: ”Admite cererea formulată”

Fotbal intern

Comentarii

Hermannstadt risca să nu poată juca în Liga 1 în cazul promovării, întrucât nu putea obţine licenţa din pricina problemelor financiare.

Hermannstadt se afla în pericol de a nu putea juca în Liga 1 în sezonul viitor, în cazul promovării, întrucât nu putea obţine licenţa din pricina problemelor financiare.

Clubul a intrat în insolvenţă, dar aceasta este contestată, iar sibienii au ca termen 30 aprilie pentru depunerea dosarului de licenţiere.

Exista posibilitatea ca clubul să ocupe un loc de promovare sau de baraj şi să nu poată ajungă în Liga 1, însă ultima decizie a instanţei i-a mai liniştit pe şefii lui Hermannstadt.

Tribunalul Sibiu a decis să aprobe planul de reorganizare al clubului, astfel că formaţia din Liga 2 poate aplica pentru licenţiere şi ar avea şansa de a reveni în primul eşalon imediat după retrogradare.

Fără aprobarea planului de reorganzare, formaţia condusă de Marius Măldărăşanu nu avea nicio şansă de a obţine licenţa.

La finalulul sezonului trecut, Hermannstadt a devenit prima echipă din Liga 1 care a retrogradat în urma barajului, fiind învinsă în manşă dublă de CS Mioveni.

Hermannstadt are şanse de a obţine licenţă pentru Liga 1

Admite cererea formulată administrator judiciar al debitorului Asociaţia de Fotbal Club Hermannstadt Sibiu - practician în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu.

În baza art. 139 alin.1, lit. C din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenirea insolvenţei şi de insolvenţă, confirmă planul de reorganizare al debitorului propus de către practicianul în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu. 

În conformitate cu dispoziţiile art.140 coroborat cu art.56 lit. d şi art. 58 alin.1 lit. e din Legea nr.85/2014, când sentinţa care confirmă un plan intră în vigoare, activitatea debitorului este reorganizată în mod corespunzător, conform acestuia, de către administratorul special Raica Dan şi sub supravegherea administratorului judiciar. Executorie
”, a anunţat Tribunalul Sibiu.

La momentul actual, Hermannstadt ocupă poziţia secundă în play-off-ul Ligii 2, cu 44 de puncte, doar unul în faţa lui U Cluj, ultima echipă aflată pe podium.

Formaţia din Sibiu este mai mult sau mai puţin sigură de cel puţin un loc la baraj, având şapte puncte avans faţă de Concorida Chiajna, ocupanta locului cinci.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare