Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Coman şi Olaru sau Dică şi Rădoi?” MM Stoica a răspuns la curiozitatea suporterilor FCSB | EXCLUSIV

„Coman şi Olaru sau Dică şi Rădoi?” MM Stoica a răspuns la curiozitatea suporterilor FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a răspuns la curiozităţile voastre în cadrul primei ediţii a rubricii ”Întrebaţi şi voi”, un nou proiect Orange Sport, care poate fi urmărit săptămânal pe canalul nostru de YouTube.

MM Stoica a fost pus să aleagă între Coman şi Olaru şi Dică şi Rădoi

Oficialul celor de la FCSB a fost pus în faţa unei „provocări”. A trebuit să aleagă între doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai actualei generaţii şi doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai generaţiei „UEFAntastice”.

„Îi aveţi pe Coman şi Olaru în forma lor maximă şi aveţi posibilitatea să-i schimbaţi cu Dică şi Rădoi în forma lor maximă. Acceptaţi schimbul?”, a fost una dintre curiozităţile suporterilor de la FCSB.

MM Stoica nu a ezitat şi a răspuns, dar a subliniat că o astfel de comparaţie e foarte greu de făcut, având în vedere că posturile celor 4 fotbalişti sunt complet diferite.

„Ar trebui să jucăm mai defensiv. Cred că aş face altă înţelegere. Să vină Dică şi Rădoi împrumut un an de zile, asta până pleacă Coman sau Olaru. Nu prea poţi să schimbi jucătorii dintr-o generaţie în alta. E interesantă abordarea, e interesantă provocarea, dar măcar să păstrăm posturile, iar aici nu avem posturile la fel.

Dacă vorbim de Chipciu şi Coman sau Rădoi cu Pintilii şi cu Şut, atunci e altceva. Dar aşa nu se potriveşte, ne gândim la alte variante”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

MM Stoica a explicat care este condiţia care trebuie îndeplinită pentru ca Gigi Becali să ofere prime la FCSB

Una dintre întrebarile urmăritorilor Orange Sport a fost legată de sistemul de prime de la FCSB, unul care lipseşte momentan, Gigi Becali preferând în schimb să ofere salarii foarte mari. Spre exemplu, Unirea Urziceni avea o altă strategie în perioada ei de glorie. Atunci fotbaliştii echipei aveau salarii medii, dar prime uriaşe în funcţie de performanţele reuşite.

MM Stoica a explicat că şi Gigi Becali poate oferi bonusuri importante pentru jucătorii de la FCSB, dar cu o condiţie: accederea în grupele unei competiţii europene.

„(De ce nu îl convingeţi pe Domnul Becali să aplice sistemul de prime de la Unirea Urziceni?) Categoric ar fi altă motivaţie pentru jucători, orice fel de sistem de premiere am avea. Dar cât timp Gigi Becali va fi patronul FCSB-ului, nu va da bonusuri decât dacă echipa se va califica în grupele unei competiţii continentale, asta e condiţia”, a declarat MM Stoica la Orange Sport

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbflorinel comandarius olaru 

viewscnt
Articole similare