Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno, OUT de la FCSB? Gigi Becali a dezvăluit ce echipă vrea să îl transfere pe atacantul italian

Compagno, OUT de la FCSB? Gigi Becali a dezvăluit ce echipă vrea să îl transfere pe atacantul italian

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat titlul mult aşteptat încă din 2015, iar Gigi Becali este dispus să producă schimbări masive în cadrul lotului.

Patronul FCSB-ului a renunţat deja la şapte fotbalişti din lotul lui Elias Charalambous, însă a dezvăluit că este pregătit să şi bifeze cel puţin cinci transferuri.

Printre ţintele lui Gigi Becali se regăseşte şi Arnold Garita, atacantul care, cel mai probabil, va retrograda în Liga a II-a, după ce FC Argeş a pierdut, scor 1-6, meciul tur al barajului cu Dinamo.

Cum Garita este aproape de un eventual transfer la FCSB, Becali pregăteşte plecarea titularului din atacul vicecampioanei României. Întrebat despre oferta primită pentru Andrea Compagno, latifundiarul din Pipera a recunoscut că o echipă din Arabia Saudită îl doreşte pe atacantul italian.

În plus, Gigi Becali a dezvăluit că este îngrijorat în privinţa unei eventuale plecări a lui Florinel Coman.

"A fost doar o discuţie cu o ofertă venită din Arabia Saudită, dar nu are rost să discut acum. Nu mă gândesc eu acum la vândut. Singurul jucător pe care nu vreau să-l pierd este Coman.

Chiar mi-e frică, are clauză, iar la valoarea pe care o are, chiar n-aş vrea să plătească cineva clauza aceasta. Mă interesează pe mine 5 milioane de euro? Coman are valoare" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbcompagno 

viewscnt
Articole similare