Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compartimentul Universităţii Craiova pe care Cornel Dinu l-a făcut praf: "Ca să spun că e fotbalist, trebuie să scrii pe el 'E şi el fotbalist'" | EXCLUSIV

Compartimentul Universităţii Craiova pe care Cornel Dinu l-a făcut praf: "Ca să spun că e fotbalist, trebuie să scrii pe el 'E şi el fotbalist'" | EXCLUSIV
Comentarii

Cornel Dinu i-a indicat lui Laurenţiu Reghecampf compartimentul în care echipa suferă.

Cornel Dinu, despre Universitatea Craiova

Deşi a primit încrederea conducerii şi a lui Mihai Rotaru pe toată durata contractului, Laurenţiu Reghecampf a ratat cele mai importante obiective din acest sezon. 

Universitatea Craiova a ieşit din lupta pentru titlu cu câteva etape înainte de finalul play-off-ului şi a pierdut Cupa României din semifinale, când a fost eliminată de Sepsi. 

Iar prăbuşirea echipei trebuie remediată rapid de Reghecampf, care încă trebuie să califice echipa în preliminariile Conference League, în barajul pe care-l va disputa cu una dintre echipele din play-out. 

Însă, Cornel Dinu e de părere că oltenii trebuie să-şi rezolve rapid o problemă din echipă. Dinamovistul consideră că apărarea suferă la echipa de pe "Ion Oblemenco". 

"Craiova are mari probleme. Dacă ne gândim la distribuţie, nici Vătăjelu, nici Vlădoiu nu conving, ca să nu mai zic de ce s-a petrecut cu Găman. Găman, un un jucător de valoare care a jucat şi la Steaua (n.r. - FCSB), dar cea a făcut la faza aceea, când îi dă mingea lui Debeljuh... Nu are legătură cu fotbalul. Ca să spun că e fotbalist, trebuie să scrii pe el <<E şi el fotbalist>>. 

Maniera Craiovei de a juca a fost de a face prezenţă pe teren. Pentru ei, meciul ăsta nu a contat", a declarat expertul Orange Sport.  

  • 3 e locul ocupat de Universitatea Craiova în play-off-ul Ligii 1, cu 45 de puncte. 

Afla mai multe despre: cornel dinuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare