Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Victor Piţurcă: “Nimeni nu va fi bun la Craiova”. Acuzaţii la adresa lui Mihai Rotaru: ”Face totul tacit pe la spatele antrenorului, vorbeşte cu jucătorii”

Concluzia lui Victor Piţurcă: “Nimeni nu va fi bun la Craiova”. Acuzaţii la adresa lui Mihai Rotaru: ”Face totul tacit pe la spatele antrenorului, vorbeşte cu jucătorii”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, în etapa a XX-a din Superligă.

Victor Piţurcă nu s-a putut abţine: “Nimeni nu va fi bun la Craiova”. Acuzaţii la adresa lui Mihai Rotaru: ”Face totul tacit pe la spatele antrenorului, vorbeşte cu jucătorii”

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cîmpanu, în minutul 41.

După mai multe săptămâni de coşmar la Universitatea Craiova, în care a fost atacat de conducerea clubului şi a fost ”trădat” de jucători, Mirel Rădoi a luat decizia de a îşi da demisia.

  • Mirel Rădoi a fost antrenorul Universităţii Craiova din 9 august 2022. A bifat zece victorii, cinci egaluri şi şase înfrângeri.

Victor Piţurcă este de partea lui Rădoi şi are o listă de reproşuri la adresa lui Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova. Fostul selecţioner al României a dezvăluit că patronul oltenilor ia anumite decizii peste capul tehnicienilor şi crede că tocmai acesta a fost motivul pentru care a decis să plece şi Mirel Rădoi.

“Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. Nu că face el ceva, el tot ce face, face tacit în spate. Vorbele pe care le auziţi de la anumiţi oameni vin tot de la el, pentru că e maestru în chestiile astea. E foarte dificil atât timp cât ai un patron care vorbeşte pe la spatele antrenorului cu jucătorii.

E foarte greu să reuşeşti şi iată că am avut dreptate, aşa este, un antrenor nu poate rezista. Iată că victimă a căzut şi Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%, ăsta a fost şi motivul pentru care şi-a dat demisia. Dar asta e situaţia, e problema lor.

Mangia a avut o şansă acolo, pentru că avea o echipă cu nişte jucători foarte tehnici, mă refer la Băluţă, la Mitriţă, indiferent, ei marcau goluri. Mai era şi Gustavo. Era o coordonare între ei extraordinară. E foarte greu să găseşti azi o echipă care să-şi facă KO adversarul.

Nici la nivel de echipă naţională, în afară de Brazilia, nu există echipe să-şi creeze ocazii prin faze bine lucrate, dintr-o atingere, nu vezi. Mangia a avut norocul ăsta cu nucleul de jucătorii, altfel nu cred eu că rezista nici el atâta timp, după cum am văzut modul lui de lucru şi ceea ce s-a întâmplat în perioada lui”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit Sport Total FM.

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit antrenor principal al Univeristăţii Craiova la 9 august, când l-a înlocuit pe Laszlo Balint. El a preluat echipa pe locul 9 al clasamentului Superligii şi a lăsat-o pe poziţia a 5-a.

  • În ultimul meci al etapei se întâlnesc miercuri, Rapid şi Petrolul, de la ora 18.00.

”Stan şi Bran de la Craiova”. Markovic, criticat de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru pentru forma fizică: ”Foarte gras” / ”Se vede că îi place mâncarea” | VIDEO EXCLUSIV

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotaruvictor piturca 

viewscnt
Articole similare