Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Darius Olaru după remiza FCSB-ului cu Anderlecht: ”Ne-a lipsit un pic de şansă, puteam pleca cu o victorie”

Concluziile lui Darius Olaru după remiza FCSB-ului cu Anderlecht: ”Ne-a lipsit un pic de şansă, puteam pleca cu o victorie”

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a reuşit să obţină primul punct din grupele Conference League, după ce a remizat împotriva lui Anderlecht, scor 0-0. În urma partidei, Darius Olaru, prezent la flash-interviu, a declarat că echipa sa ar fi putut obţine toate punctele dacă avea şansă.

Concluziile lui Darius Olaru după remiza FCSB-ului cu Anderlecht

Fotbalistul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat, joi seară, după meciul cu Anderlecht, scor 0-0, că formaţiei bucureştene i-a lipsit un pic de şansă la o ocazie ratată de Andrei Cordea în repriza a doua.

Un meci foarte dificil, un adversar bun, cu multă calitate. Am încercat să-i închidem cât putem de bine şi am reuşit. Dacă eram mai atenţi puteam pleca cu o victorie.

Mie mi s-a părut din teren că a fost penalty. Din păcate dintre toţi pe mine m-a sancţionat arbitrul. Ne vom juca şansele în această grupă dificilă.

Vom trage la fiecare meci cât putem. Ne-a lipsit un pic de şansă în minutul 85 la acea fază a lui Cordea”, a spus Olaru la Pro Arena.

Echipa FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare