Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Mircea Rednic, după remiza fără goluri cu campioana Farul. UTA a urcat în clasament

Concluziile lui Mircea Rednic, după remiza fără goluri cu campioana Farul. UTA a urcat în clasament

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a tras concluziile după remiza contra campioanei Farul Constanţa.

UTA Arad a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, în compania celor de la Farul Constanţa, în etapa a 20-a a Superligii.

Rednic: ”Este un rezultat echitabil”

La finalul meciului, Mircea Rednic a analizat jocul făcut de echipa sa la Sibiu şi a lăsat de înţeles că rezultatul este unul echitabil.

De asemenea, tehnicianul celor de la UTA a vorbit şi despre ultimul meci al arădenilor din acest an. UTA mai are de disputat partida cu Universitatea Craiova.

”Nu ştiu dacă mulţumeşte pe cineva acest rezultat. Ca joc, în prima repriză, am avut două oportunităţi de a înscrie. Nu am făcut-o, ne-am precipitat. Ultima pasă nu a fost una bună.

În repriza a doua, ne-am anihilat reciproc la mijlocul terenului. Am încercat atât noi, cât şi adversarii, să ne surprindem pe contraatac.

În prima repriză, cu mai multă concentrare, puteam să marcăm. Este un rezultat echitabil. În repriza a doua nu ne-am creat ocazii”, a declarat Rednic, după meci. 

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul 13, cu 23 de puncte în clasament, în timp ce Farul ocupă provizoriu locul 6, loc de play-off.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare