Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conference League | Răzvan Lucescu, eşec la limită în Belgia. Returul sfertului cu Club Brugge se decide în Grecia. Toate rezultatele

Conference League | Răzvan Lucescu, eşec la limită în Belgia. Returul sfertului cu Club Brugge se decide în Grecia. Toate rezultatele
Comentarii

Răzvan Lucescu a pierdut la limită turul din Belgia cu Club Brugge, Aston Villa a învins-o la limită pe Lille, Fenerbahce a relansat ”dubla” cu Olympiacos şi a fost şi un meci încheiat fără goluri.

Brugge - PAOK 1-0 

PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a pierdut, în deplasare, scor 0-1, cu Club Brugge, în manşa tur a sferturilor de finală din Conference League.

Gazdele au marcat încă din minutul 6, prin Hugo Vetlesen, din pasa spaniolului Ferran Jutgla. PAOK a replicat prin ocaziile lui Meite, în minutul 39, şi Taison, din minutul 44.

În partea secundă, Club Brugge a primit un penalty, însă portarul lui PAOK, Dominik Kotarski, a apărat şutul lui Igor Thiago şi partida s-a încheiat cu victoria la limită a belgienilor, 1-0.

Aston Villa - Lille 2-1

La Birmingham, golgheterul Ollie Watkins a deschis scorul pentru Villa, în minutul 13, pasa decisivă venind de la McGinn.

Lille a avut posesia în prima repriză, dar portarul gazdelor, Emiliano Martinez, a avut câteva intervenţii decisive.

McGinn a trecut de la rolul de pasator la cel de finalizator, în minutul 56, şi Aston Villa şi-a majorat avantajul pe tabelă, 2-0.

În minutul 63, Gudmundsson a trimis balonul în plasă, însă golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru o poziţie de offside.

Oaspeţii au reuşit să înscrie totuşi în minutul 84, prin Bafode Diakite, şi calificarea se va decide săptămâna viitoare, în Franţa. Returul se va disputa joi, 18 aprilie.

Olympiacos - Fenerbahce 3-2

Gazdele au condus cu 2-0 la pauză pe stadionul Georgios Karaiskakis. Kostas Fortounis a deschis scorul în minutul 8, aflându-se la al cincilea său gol în acest sezon de cupe europene, iar Stevan Jovetic a majorat avantajul grecilor în minutul 32.

Meciul şi poate chiar calificarea în semifinale păreau jucate în minutul 57, după ce Chiquinho a înscris pentru 3-0, dar echipa turcă a revenit pe tabelă într-un mod la care nimeni nu se aştepta.

Dusan Tadic a transformat un penalty în minutul 68, pentru ca Irfan Can Kahveci să înscrie şi el ducând scorul la 3-2 în minutul 74. Acesta a fost şi scorul final, unul care ar putea fi întors de Fenerbahce, în infernul de la Istanbul. Returul se va disputa joia viitoare.

Rezultate înregistrate joi, în prima manşă a sferturilor de finală din Conference League:

  • Olympiacos Pireu – Fenerbahce Istanbul 3-2 (Fortounis 8, Jovetic 32, Chiquinho 57 / Tadic 68 penalty, Irfan Can Kahveci 74)
  • Viktoria Plzen – AC Fiorentina 0-0
  • Club Brugge – PAOK Salonic 1-0 (Vetlesen 6)
  • Aston Villa – Lille 2-1 (Watkins 13, McGinn 56 / Diakite 84)

Afla mai multe despre: conference leaguepaok salonicrazvan lucescuaston villa 

viewscnt
Articole similare