Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul dintre Dorinel Munteanu şi suporterii Rapidului. Ce nu s-a văzut la TV | VIDEO

Conflictul dintre Dorinel Munteanu şi suporterii Rapidului. Ce nu s-a văzut la TV | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 2-1, sâmbătă seara, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 24-a din Superligă.

Golurile rapidiştilor au fost marcate de Albion Rrahmani (min. 8) şi Borisav Burmaz (min. 45+2), în timp ce pentru gălăţeni a punctat Juri Cisotti (min. 87).

Dorinel Munteanu, apostrofat de suporterii Rapidului

Imediat după meci, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a folosit o remarcă neaşteptată la adresa suporterilor Rapidului, pe care i-a numit ”bronzaţi”, după ce s-ar fi iscat un conflict de la distanţă între el şi aceştia, spre finalul partidei.

Eu n-am intrat în conflict cu fanii Rapidului, vocabularul lor este unul care... Se potriveşte. Eu îi ştiu de mult pe fanii Rapidului. Sunt extraordinari, fac o atmosferă foarte bună, dar probabil eu nu le sunt simpatic. Nu sunt toţi aşa, dar unii sunt mai... Sunt mai bronzaţi puţin" , a declarat Dorinel Munteanu.

Din imaginile surprinse în EXCLUSIVITATE de Orange Sport, se poate observa cum o mână de fani ai Rapidului, aşezaţi deasupra băncii de rezerve a Oţelului, s-au enervat şi au început să gesticuleze şi să strige către fostul mare internaţional român. Cel mai probabil, doar vorbe de ”dulce”.

Giuleştenii au fost deranjaţi de faptul că ”Furnica” se manifesta efervescent la fiecare decizie de arbitraj ce părea în defavoarea echipei sale. 

Oamenii din staff-ul celor de la Oţelul au încercat să-i calmeze pe fanii furioşi ai Rapidului, însă nu au reuşit acest lucru. Dorinel nu a părut interesat să intre într-un conflict deschis cu aceştia, însă le-a răspuns la flash-interviuri, când i-a numit ”bronzaţi puţin.

VIDEO: Dorinel Munteanu, înjurat de suporterii Rapidului

Afla mai multe despre: dorinel munteanurapid-otelul 

viewscnt
Articole similare