Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, liber o părăsească pe FCSB! Mesajul dinspre conducerea clubului: ”Poate să plece oricând”. Unde ar putea ajunge | EXCLUSIV

Constantin Budescu, liber o părăsească pe FCSB! Mesajul dinspre conducerea clubului: ”Poate să plece oricând”. Unde ar putea ajunge | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Revenirea lui Constantin Budescu la FCSB nu a decurs conform planului, iar mijlocaşul ar putea să părăsească echipa la scurt timp după ce s-a întors.

Constantin Budescu a fost adus înapoi la FCSB de Gigi Becali, după ce mijlocaşul mai evoluase în tricoul roş-albastru în perioada 1 iulie 2017 - 1 iulie 2018.

Deşi nu a reuşit să câştige niciun trofeu cu echipa patronată de Gigi Becali, mijlocaşul a fost printre cei mai buni fotbalişti ai campionatului nostru în acel sezon, reuşind să însumeze 13 goluri şi 12 pase deceisive în 37 de meciuri.

Forma sa bună i-a obşţinut un transfer la Al Shabab, însă ”tricolorul” s-a întors rapid în Liga 1, la echipa cu care a obţinut cele mai mari perofrmanţe din carieră, Astra Giurgiu.

Mijlocaşul ofensiv a mai părăsit o dată România pentru ţările arabe înaintea revenirii la FCSB, însă, după rezilierea contractului cu Damac, a preferat să se întoarcă în ţară.

Dar întoarcerea sa nu a decurs confrom planului. Becali i l-a impus în lot lui Edi Iordănescu pe ”tricolor”, deşi acesta nu se potrivea sistemului folosit de fostul antrenor al FCSB-ului.

Constantin Budescu, liber o părăsească pe FCSB

Astfel, Budescu nu a prea prins minute şi a devenit chiar subiect de ceartă prin presă, ducând la plecarea lui Iordănescu jr. de la FCSB.

În limitatele oportunităţi pe care le-a primit, Budescu nu a jucat pe poziţia preferată, astfel că a oferit un randament scăzut, iar Gigi Becali a izbucnit.

Latifundiarul l-a făcut praf pe mijlocaş, iar comentariile sale au dus la ruptura dintre club şi Edi Iordănescu, care a ales să plece după ce patronul şi-a încălcat promisiunile.

Nici în sistemul lui Toni Petrea nu i s-a găsit un loc lui Budescu, astfel că mijlocaşul este liber să plece de la club, a recunoscut chiar MM Stoica.

S-a scris că Hermannstadt ar putea fi clubul surpriză care să obţină serviciile jucătorului, însă managerul sportiv de la FCSB nu a comentat destinaţia internaţionalului român, ci doar a afirmat că acesta poate părăsi clubul.

Constantin Budescu îşi aparţine, poate să plece oricând, nu mă întrebaţi pe mine”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare