Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, OUT de la Petrolul! Meciul cu FC Voluntari i-a umplut paharul

Constantin Budescu, OUT de la Petrolul! Meciul cu FC Voluntari i-a umplut paharul

Fotbal

Comentarii

Constantin Budescu () a răbufnit luni, după meciul cu FC Voluntari, pierdut de către Petrolul, acasă, cu scorul de 0-2, în etapa a 3-a a Superligii.

Constantin Budescu s-a declarat dezamăgit de faptul că nu este lăsat mai mult timp pe teren de către Florin Pîrvu şi a anunţat că, dacă nu mai este dorit, ar putea să părăsească echipa.

  • Constantin Budescu a fost schimbat în minutul 63, cu Irobiso.

Constantin Budescu pleacă de la Petrolul

Se pare că supărarea lui ”Budi” s-a păstrat şi peste noapte, pentru că marţi dimineaţa, la rece, acesta a mers să poarte o discuţie cu antrenorul său, Florin Pîrvu.

Cei doi au stat de vorbă, iar fotbalistul a ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să rezilieze contractul cu ”lupii galbeni”. Lipseşte doar anunţul oficial al grupării din Ploieşti.

O informaţie de ultimă oră. Budescu reziliază azi cu Petrolul Ploieşti. S-a dus dimineaţă la antrenor, a avut o discuţie cu Florin Pârvu şi i-a spus clar că vrea să plece.

Nu s-au semnat actele, ca să fie ştirea, cum să spun… la virgulă, ca să fim riguroşi… Nu s-au semnat încă actele de reziliere, dar informaţia este că astăzi Budescu va rezilia cu Petrolul şi va pleca de la echipă după incidentul care a avut loc aseară”, anunţă fanatik.ro.

În acest început de sezon, Constantin Budescu a bifat mai puţin de 200 de minute pentru Petrolul - cu o medie de 65 de minute pe meci - reuşind o singură pasă decisivă.

Afla mai multe despre: budescupirvu 

viewscnt
Articole similare