Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E o variantă". Constantin Budescu ameninţă că pleacă de la Petrolul! Replica a venit imediat: "Numai în fotbalul românesc ar fi posibil să mai rămână"

"E o variantă". Constantin Budescu ameninţă că pleacă de la Petrolul! Replica a venit imediat: "Numai în fotbalul românesc ar fi posibil să mai rămână"

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti stă pe un butoi cu pulbere. Antrenorului Florin Pârvu i s-a strigat demisia dinspre tribune, iar mijlocaşul Constantin Budescu a recunoscut că e pregătit să plece şi el.

Lui Florin Pârvu i s-a cerut demisia, iar Constantin Budescu ameninţă că pleacă de la Petrolul

FC Voluntari a învins luni, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Este al treilea meci fără victorie pentru echipa prahoveană de la începutul sezonului, după 1-1 cu U Cluj şi 1-1 cu FC Botoşani. 

După ce şi spiritele s-au încins la echipă, Constantin Budescu a anunţat că e dispus să se despartă de clubul său de suflet, mai ales după ce cu FC Voluntari a fost schimbat în minutul 63, cu Irobiso. 

"E şi asta o variantă (n.r. - să plece), că îmi place să joc fotbal şi oamenii să mă ajute, nu să fiu prima schimbare, ci să fie alături de mine. Dacă n-o ajut, probabil că-mi văd de drumul meu. 

Este devreme să vorbim despre demisii şi vedem ce se va întâmpla pe viitor", a declarat Constantin Budescu. 

Constantin Budescu, pus la punct pentru reacţia sa

"Numai în fotbalul românesc ar fi posibil ca acest jucător să continue cu acelaşi antrenor. Ronaldo a plecat de la Manchester United când Ten Hag l-a schimbat şi s-a plâns. 

Budescu cred că a primit undă verde de undeva de sus. Tot tu să faci scandal... Ok... are kilograme în plus, se văd. Să nu se înţeleagă că-i reproşez kilogramele. Dar cum mai retragi tu vorbele astea?", a declarat comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, în emisiunea de analiză a meciului Petrolul - FC Voluntari 0-2. 

  • 3 meciuri şi 1 pasă de gol sunt cifrele lui Constantin Budescu la Petrolul, în actualul sezon. 

Afla mai multe despre: constantin budescuplecare constantin budescu petrolulpetrolul fc voluntari 

viewscnt
Articole similare