Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza pregătită de FCSB pentru CFR Cluj, dacă ar fi câştigat turul cu ŢSKA 1948 Sofia ”cu 3 sau 4-0 cum era şi normal”. Scenariul pus la cale | EXCLUSIV

Surpriza pregătită de FCSB pentru CFR Cluj, dacă ar fi câştigat turul cu ŢSKA 1948 Sofia ”cu 3 sau 4-0 cum era şi normal”. Scenariul pus la cale | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Pe FCSB o aşteaptă un nou test dificil în acest început complicat şi aglomerat de sezon competiţional. Vicecampioana României va încerca să se califice în runda următoare a preliminariilor Conference League, după ce a câştigat turul cu ŢSKA 1948 Sofia la limită.

FCSB a început ca ”din tun” noul sezon competiţional, cu patru victorii din tot atâtea meciuri posibile.

Vicecampioana României a reuşit trei victorii în primele trei etape ale campionatului: 3-1 cu U Craiova 1948, 2-1 cu Dinamo şi 2-0 cu Oţelul Galaţi.

Mai mult, formaţia bucureşteană a câştigat şi deplasarea cu ŢSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în prima manşă a turului doi din preliminariile Conference League, luând astfel prima opţiune la calificare.

Partida retur are loc joi, 3 august, de la ora 21:30, pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, din Bucureşti, dar fără spectatori.

Ce ar fi făcut FCSB în duelul cu CFR Cluj, dacă ar fi câştigat turul cu ŢSKA 1948 Sofia ”cu 3 sau 4-0 cum era şi normal” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit şi despre meciul decisiv cu ŢSKA 1948 Sofia, pe lângă concluziile trase după victoria din campionat cu Oţelul.

Astfel, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a enumerat motivele pentru care vicecampioana României trebuie să trateze cu maximă seriozitate returul cu formaţia bulgară, chiar dacă acesta a avut multiple reproşuri faţă de fotbalul din ţara vecină României.

Mai mult, Mihai Stoica a precizat că dacă FCSB ar fi câştigat meciul din Bulgaria la o diferenţă mai mare de scor, ar fi odihnit jucătorii importanţi la retur pentru a-i avea proaspeţi la duelul cu CFR Cluj, din campionat.

”Am câştigat 1-0 chinuit acolo, vom juca fără spectatori, pe un teren care are o ciupercă. Vestea bună e că nu poate să se antreneze echipa de rugby pentru că a plecat. Şi jucăm contra unei echipe care şi-a amânat meciul. 

O să tratăm meciul cu maximă seriozitate, nu o să vedeţi vreo formulă (n.r. de joc) fantezistă (n.r. la retur). 

Dacă băteam acolo cu 3 sau 4-0 cum era şi normal, puteam să odihnim titularii pentru meciul cu CFR”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, din etapa a patra a Superligii, va avea loc pe noua arenă din Ghencea.

În cazul în care va trece de ŢSKA 1948 Sofia, FCSB va da piept în turul al treilea din preliminariile Conference League cu vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujmihai stoica 

viewscnt
Articole similare