You are here:

Analiza lui Mihai Stoica după meciurile rivalelor în Conference League. ”Aveau un gras în faţă… nu avea nici mişcări de fotbalist” | EXCLUSIV

Analiza lui Mihai Stoica după meciurile rivalelor în Conference League. ”Aveau un gras în faţă… nu avea nici mişcări de fotbalist” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Reprezentantele României în cupele europene şi-au disputat partidele tur din al doilea tur preliminar din Conference League, iar Mihai Stoica a tras concluziile după aceste prime meciuri. Acesta a subliniat că nivelul fotbalului din Bulgaria este unul extrem de slab, după cele două dueluri româno-bulgare.

Joi, celelalte trei echipe româneşti reprezentante în acest sezon în cupele europene au jucat şi ele în prima manşă din turul al doilea preliminar al Conference League, după ce miercuri FCSB a trecut cu 1-0, în deplasare de ŢSKA 1948 Sofia.

Astfel, campioana Farul a învins acasă la limită pe Urartu (3-2), după ce a fost condusă de două ori, CFR Cluj a remizat în Gruia contra lui Adana Demirspor (1-1), iar Sepsi a câştigat pe terenul lui ŢSKA Sofia (2-0).

Mihai Stoica le-a analizat pe rivale, după ziua de Conference League. ”Aveau un gras în faţă… nu avea nici mişcări de fotbalist” | EXCLUSIV

La finalul meciurilor, Mihai Stoica a fost printre invitaţii din studioul Orange Sport şi a oferit prima reacţie.

Celebrul analist a făcut, în special, o radiografie a echipelor din Bulgaria, întrucât chiar clubul la care este oficial, FCSB, a jucat contra uneia din respectiva ţară, vecină cu România.

De asemenea, Mihai Stoica a lăudat prestaţia celor de la Sepsi şi a punctat câteva aspecte cu privire la Farul şi CFR.

”Pentru mine nu este absolut nicio surpriză. Doar să spun modul în care s-a exprimat Sepsi este o surpriză plăcută. A jucat aproape perfect.

A beneficiat şi de gafele monumentale ale portarului brazilian, dar a avut multe ocazii şi ar fi trebuit să mai marcheze.

Eu cred că în campionatul nostru nu sunt echipe atât de slabe ca cele bulgăreşti, deci nu trebuie să ne încântăm prea mult.

A fost la discreţia covăsnenilor, dar foarte, foarte slabi bulgarii. Nu mult mai slabi decât ai noştri, dar n-am văzut absolut nimic.

Aveau un gras în faţă… nu avea nici mişcări de fotbalist. Dacă te uiţi la nume şi naţionalităţi, zici: ‘Mamă, ce conglomerat!’, dar n-au nicio treabă cu fotbalul, foarte slabi. 

Pentru mine a fost surprinzător că Urartu a pus probleme campioanei României. CFR a întâlnit totuşi o echipă cu jucători de mare calitate”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Partidele retur din turul al doilea al Conference League se vor disputa peste o săptămână, tot joi, 3 august.

Afla mai multe despre: farulcfr clujsepsimihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare