Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ŢSKA Sofia - Sepsi 0-2. Păun şi Varga aduc prima victorie europeană în deplasare pentru Sepsi

VIDEO | ŢSKA Sofia - Sepsi 0-2. Păun şi Varga aduc prima victorie europeană în deplasare pentru Sepsi
Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a învins cu 2-0 pe ŢSKA Sofia, în deplasare, în prima manşă turului 2 preliminar din Conference League.

ŢSKA Sofia - Sepsi 0-2 (Păun 68, Varga 80)

Echipele de start:

ŢSKA Sofia: Busatto - Mahmutovic, Koch, Cordoba - Turitsov, Carreazo, Lindseth, Vion - Heintz - Phaeton, Nazon
Rezerve: Orlinov, Evtimov - Sanyang, Petrov, Shopov, Shaghoyan, Chorbadzhiyski, Donchev, Antonov, Papazov, Estrada
Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ciobotariu, Bălaşa, Dumitrescu - Păun, Alimi - Ştefănescu, Matei, I. Gheorghe - Şafranko
Rezerve: Moldovan, Gedo - Damaşcan, Oroian, F. Junior, Oteliţă, Nistor, Kallaku, Ninaj, R. Varga, Rondon

Min. 90+6 - Final. Victorie pentru Sepsi!

Min. 88 - Ocazie Sepsi! BARĂ! Vitalie Damascan trage de la distanţă şi loveşte transversală.

Min. 80 - GOOOOOOOOOLLLLLLLLL SEPSI! Roland Varga înscrie cu un şut cu efect din afară careului, profitând de faptul că Busatto a ieşit hazardat, iar Rondon i-a furat mingea şi a păsat pentru atacantul maghiar care n-a stat pe gânduri şi a înscris la poartă goală.

Min. 68 - GOOOOOLLLLLLL SEPSI! Nicolae Păun înscrie cu un şut pe jos, după o aglomeraţie în careu şi o faza la care Busatto, portarul lui ŢSKA, a scăpat mingea din mâna.

Min. 63 - Ocazie Sepsi! Ştefănescu trimite peste poartă dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. 

Min. 60 -  Ocazie Sepsi! Ştefănescu scapă singur cu portarul advers, dar e ajuns din spate şi deposedat. Atacantul lateral a cerut penalty, dar centralul a lăsat jocul să continue. 

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 45+1 - Ocazie Sepsi! Marius Ştefănescu trage de la 16 metri, după o minge recuperată în jumătate adversă, însă portarul Busatto n-are emoţii să reţină.

Min. 41 - Ocazie Sepsi! Şafranko trimite defectuos din foarfecă, peste poartă, după o centrare din dreapta.

Min. 35 - Ocazie Sepsi! Bălaşa loveşte cu capul şi trimite pe lângă poartă din careu, după o centrare a lui Marius Ştefănescu.

Min. 28 - Ocazie uriaşă Sepsi! Matei scapă spre poarta bulgarilor, frânează acţiunea după ce ajunge în careu, încearcă să paseze spre un coechipier liber, însă mingea e blocată. Apoi, Nicolae Păun trage din prima, pe respingere, dar mingea trece multe peste poarta lui ŢSKA Sofia.

Min. 20 - Ocazie ŢSKA! Heinz este găsit cu o pasă excelentă în spatele apărării, în careu, dar trage defectuos pe lângă poarta lui Niczuly.

Min. 1 -  A început meciul.

Covăsnenii nu vor avea viaţă uşoară în inferul de pe ”Balgarska”. ŢSKA Sofia, cea mai iubită echipă din Bulgaria, porneşte favorită înaintea dublei cu câştigătoarea Cupei României, dar deocamdată este 1-0 pentru noi la duelurile cu echipele din ţara vecină. FCSB s-a impus contra celor de la ŢSKA 1948 cu 1-0 şi este cu un pas şi jumătate în turul 3 al Conference League. În campionat, echipa lui Liviu Ciobotariu are patru puncte din şase posibile, după egalul cu Rapid din Giuleşti şi victoria de pe teren propriu cu FC U Craiova.

În sezonul trecut, Sepsi a fost eliminată din Conference League de suedezii de la Djurgarden după ce au eliminat-o pe Olimpija Ljubljana în turul doi al competiţiei. Partida dintre ŢSKA Sofia şi Sepsi va fi arbitrată de o brigadă care-l va avea la centru pe olandezul Jochem Kamphuis.

Afla mai multe despre: tska sofia sepsi live texttska sofia sepsi conference league 

viewscnt
Articole similare