Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bulgarii, de ”play-out în Liga 2 la noi”. Mihai Stoica, nemilos după victoria FCSB-ului: ”Am fost sub orice aşteptare. Nu există absolut nicio scuză” | EXCLUSIV

Bulgarii, de ”play-out în Liga 2 la noi”. Mihai Stoica, nemilos după victoria FCSB-ului: ”Am fost sub orice aşteptare. Nu există absolut nicio scuză” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat deplasarea de la Sofia, cu ŢSKA 1948, dar jocul vicecampioanei României nu a convins aproape pe nimeni, nici măcar pe oficialii echipei. Mihai Stoica (58 de ani) a avut un discurs dur la adresa jucătorilor echipei bucureştene.

FCSB s-a impus, în deplasare, în faţa bulgarilor de la ŢSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Unicul gol al partidei de la Sofia a fost marcat de Coman, în minutul 28.

La scurt timp după minutul 70, jocul a fost întrerupt din cauza nocturnei, care nu oferea o vizibilitate optimă, având câteva becuri afectate de o furtună. Partida s-a reluat după câteva minute.

Imediat după ultimul fluier al arbitrului, s-a trecut la concluzii. Primele au fost trase în studioul Orange Sport, de analiştii Florin Răducioiu şi Nana Falemi.

Apoi, la câteva momente distanţă, a reacţionat şi patronul echipei, Gigi Becali, care a fost extrem de drastic cu formaţia pe care o deţine.

Mihai Stoica şi-a găsit cu greu cuvintele: ”Am fost sub orice aşteptare. Nu există absolut nicio scuză”. Care este ”Singura veste bună” | EXCLUSIV

Apoi a venit şi rândul lui Mihai Stoica. Într-o intervenţie telefonică, preşedintele Consiliului de Adminsitraţie al FCSB-ului i-a împărtăşit opinia lui Gigi Becali.

Acesta a fost extrem de dezamăgit de jocul vicecampioanei României şi a punctat lipsa de atitudine a unora dintre elevii pregătiţi de Elias Charalambous.

”Sunt foarte dezamăgit. Tot caut circumstanţe atenuante, dar nu găsesc. Am fost sub orice aşteptare. Singura veste bună e că am câştigat.

Cum am câştigat şi în faţa cui trebuie să ne dea de gândit. Unii nu au avut nici măcar atitudine. Nu ne aratăm cu degetul în public.

A batut vântul, dar nu există absolut nicio scuză. (n.r. Care ar fi nivelul celor de la ŢSKA 1948 Sofia) De play-out în Liga 2 la noi.

Plecăm la noapte, dimineaţa suntem la bază, mâine avem refacere, vineri un antrenament şi o deplasare cu autocarul trei ore şi jumătate.

Nu mă gândesc la calificare, avem meci la Galaţi, o echipă după chipul şi asemenărea antrenorului. I-am întâlnit şi în meci amical şi ne-au urcat pe garduri.

Am remarcaţi, dar prefer să ţin pentru mine, altfel toţi ceilalţi o să zică că au dezamăgit.

Avem lot mult superior din punct de vedere numeric şi valoric, mult superior (n.r. faţă de sezonul trecu). Am câştigat fără drept de apel cu echipa lui Mititelu şi, chiar dacă la limită, cu Dinamo. 

Nu vom avea probleme, chiar dacă nu vor juca vedetele echipei. Acum nu au jucat Pantea, Chiricheş, care abia a venit, Djokovic”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Returul se va disputa la data de 3 august, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf, din Bucureşti, în absenţa spectatorilor.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaconference league 

viewscnt
Articole similare