Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de top care şi-ar dori cu ardoare să ajungă la FCSB, ”ţinând cont şi de relaţia cu nea Gigi şi că ţin cu această echipă de mic”. Un nou ”caz” Chiricheş?

Fotbalistul de top care şi-ar dori cu ardoare să ajungă la FCSB, ”ţinând cont şi de relaţia cu nea Gigi şi că ţin cu această echipă de mic”. Un nou ”caz” Chiricheş?

FCSB

Comentarii

FCSB pare principala favorită la titlu în noul sezon al Superligii, mai ales şi după întăririle din această vară. Iar cum perioada de transferuri este încă în toi, Gigi Becali mai poate aduce jucători care să completeze un lot deja valoros.

FCSB a reuşit trei victorii din tot atâtea meciuri posibile în acest start de sezon.

Le-a învins pe U Craiova 1948 (3-1) şi Dinamo (2-1), în Superligă, şi pe ŢSKA 1948 Sofia (1-0), în turul doi preliminar din Conference League.

Iar în aceste zile a anunţat, în mod oficial, şi transferul verii în fotbalul românesc: revenirea lui Vlad Chiricheş.

Fotbalistul de top care şi-ar dori cu ardoare să ajungă la FCSB, ”ţinând cont şi de relaţia cu nea Gigi şi că ţin cu această echipă de mic”

Alături de fundaşul central experimentat, FCSB mai poate da o lovitură în perioada de mercato rămasă, anume tot o repatriere.

Este vorba de Florin Tănase, care a precizat că este un jucător liber de contract, astfel că poate semna cu orice echipă doreşte.

Acesta a afirmat că are în vedere şi o posibilă întoarcere la FCSB, dar prioritatea sa este să găsească cea mai avantajoasă ofertă din străinătate.

”Sunt jucător liber începând de ieri. Sunt în discuţii cu câteva cluburi din străinătate şi o să văd ce decizie o să iau.

Da, normal, că m-am gândit (n.r. de o revenire la FCSB), ţinând cont şi de relaţia mea cu nea Gigi şi de faptul că ţin cu această echipă de mic. Normal că mă gândesc. Dar au apărut aceste oportunităţi din străinătate şi va fi greu ca să revin.

(Reporter: Deci prioritatea pentru tine este un transfer în afara ţării?) Da, da! Cu siguranţă, dacă se va ivi posibilitatea, voi reveni la FCSB (n.r. la finalul carierei)”, a declarat Tănase, conform AS.

Despre situaţia fostului căpitan al roş-albaştrilor a vorbit insuşi Gigi Becali, în exclusivitate pentru Orange Sport, după victoria FCSB-ului, în primul meci european al sezonului.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliflorin tanase 

viewscnt
Articole similare