Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, mirat când a auzit informaţia despre transferul pregătit de Rapid! "Mi-a plăcut, dar mi se pare mult"

MM, mirat când a auzit informaţia despre transferul pregătit de Rapid! "Mi-a plăcut, dar mi se pare mult"

FCSB

Comentarii

Rapid Bucureşti se pregăteşte să facă încă un transfer spectaculos, iar rivalii sunt cu ochii pe mutările pregătite în Giuleşti. Oficialul FCSB, Mihai Stoica, şi-a spus părerea despre sosirea lui Claudiu Petrila (22 de ani).

MM Stoica, mirat de suma pe care o plăteşte Rapid pentru următorul transfer tare!

Rapid Bucureşti a făcut schimbări pentru acest sezon, de la banca tehnică, până la nivelul lotului. După ce în "era" Adi Mutu au sosit Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle sau Cătălin Cîrjan, şi pentru Cristiano Bergodi se pregăteşte primul transfer tare. 

Claudiu Petrila (22 de ani) este foarte aproape de a semna cu Rapid. După ce a evoluat la Sepsi şi a fost eligibil pentru regula U21 la CFR Cluj, atacantul lateral urmează să se despartă de echipa antrenată de Andrea Mandorlini. 

În ciuda numeroaselor informaţii în privinţa transferului de milioane de euro în străinătate, el va ajunge pentru doar 750.000 de euro la Rapid Bucureşti

O mutare scumpă, crede Mihai Stoica, deşi a recunoscut că Petrila i-a atras atenţia cât timp a jucat la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

De altfel, oficialul FCSB consideră că Petrila nu a mai aut aceleaşi evoluţii bune, întrucât nu s-a adaptat rigorilor lui Dan Petrescu, la CFR Cluj. 

"La 1 milion? (n.r. - 750.000 de euro) Aaaa. Tot mult mi se pare. Petrila, la Sepsi, îmi plăcea foarte mult. Nu e rău, nu mai e sub vârstă acum. 

Mi se părea tot timpul Petrila cam cum era Păun înainte. Mi-a plăcut, mi-a plăcut şi Păun. Petrescu ştiu ce vreau, vrea ca atacanţii şi să se apere", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: mihai stoicaclaudiu petrilatransferuri rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare