Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că e pentru prima dată”. Ce a remarcat rivalul de la FCSB despre Farul, la debutul campioanei în preliminariile Conference League | EXCLUSIV

”Cred că e pentru prima dată”. Ce a remarcat rivalul de la FCSB despre Farul, la debutul campioanei în preliminariile Conference League | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, Farul Constanţa îşi va continua campania europeană în Conference League, acolo unde Gică Hagi şi trupa sa va încerca să ajungă în grupe, pe ruta campioanelor. Rivalul din Superliga României, Mihai Stoica, a sesizat un detaliu important la debutul ”marinarilor” în această din urmă competiţie.

Campioana României, Farul Constanţa, o întâlneşte pe cea a Armeniei, Urartu, în prima manşă din turul al doilea preliminar din Conference Leaugue.

Meciul tur are loc în România, cu Farul drept gazdă, iar partida retur se va disputa peste o săptămână, tot joi, 3 august, în Armenia.

Înainte de acest prim meci al dublei, invitat în studioul Orange Sport a fost Mihai Stoica, pentru a trage concluzii legate de victoria celor de la FCSB, în Bulgaria, cu ŢSKA 1948 Sofia (1-0).

Totodată, oficialul roş-albaştrilor a prefaţat şi duelul pe care îl are campioana Farul cu reprezentanta Armeniei, Urartu.

Acesta a făcut o comparaţie între Urartu şi o altă echipă armeană, Pyunik, cea care a eliminat-o pe CFR Cluj, în sezonul trecut, din primul turul preliminar al Ligii Campionilor.

”Nu o să fie simplu. Cred că sunt peste Pyunik, care i-a scos pe CFR cu golul ăla, în mandatul lui Dan Petrescu. A avut foarte mare ghinion CFR.

Totuşi, CFR era campioana României şi avea experienţă europeană. Drept dovadă, au spulberat după tot ce le-a stat în cale”, a declarat Mihai Stoica.

”Cred că e pentru prima dată”. Ce a remarcat rivalul de la FCSB despre Farul, la debutul campioanei în preliminariile Conference League | EXCLUSIV

Când a văzut echipa de start trimisă de Gică Hagi la Farul, în partida cu Urartu, Mihai Stoica a scos în evidenţă un aspect interesant.

”Farul, aproape de formula de bază, doar Benchaib apare din cei transferaţi. Cred că e pentru prima dată când Farul are cei patru fundaşi în formula de start”, a adăugat analistul Orange Sport.

De asemenea, conducătorul de fotbal a vorbit şi despre cea mai mare pierdere din lotul Farului în această vară, Louis Munteanu, care s-a întors la Fiorentina, după expirarea împrumutului său.

”Poate va fi împrumutat în Serie B, un campionat mult mai potrivit pentru cineva care este la o echipă din Serie A. Va fi mai uşor de urmărit, de monitorizat pentru cei de acolo.

Dacă va marca goluri şi va juca bine în Serie B, atunci va fi foarte bine pentru el”, a conchis Mihai Stoica.

Louis Munteanu este cel care a marcat golul de 3-2 în meciul cu FCSB, gol care a făcut-o pe Farul Constanţa campioană a României în 2023.

Afla mai multe despre: farulfcsbmihai stoicaconference leaguelouis munteanu 

viewscnt
Articole similare