Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu, comparat cu un ”vârf” cotat la 70.000.000 de euro! ”Poate avea acelaşi parcurs”. Nu duce lipsă de oferte

Louis Munteanu, comparat cu un ”vârf” cotat la 70.000.000 de euro! ”Poate avea acelaşi parcurs”. Nu duce lipsă de oferte

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia l-a analizat în detaliu pe atacantul român Louis Munteanu (21 de ani) de la Fiorentina, căruia îi prevede un viitor strălucit.

Jurnaliştii de la ”calciomercato.ro”, consideră că Louis Munteanu îi poate călca pe urme sârbului Dusan Vlahovic în următorii ani, fiind unul dintre pariurile preferate ale patronului de la Fiorentina, Rocco Comisso.

  • Dusan Vlahovic a fost cumpărat de Fiorentina de la Partizan, în vara lui 2018, pentru 3,2 milioane de euro, şi vândut, apoi, la Juventus Torino, în iarna lui 2022, în schimbul a 71 de milioane de euro, plus alte 11 milioane de euro bonusuri de performanţă
  • 15% din banii obţinuţi de la Juventus - aproximativ 12 milioane de euro - au ajuns la Partizan.

Louis Munteanu, comparat cu Dusan Vlahovic

Întors după împrumutul la Farul Constanţa, antrenorul Vincenzo Italiano a decis să-l păstreze în lotul primei echipe pe Louis Munteanu şi să-i acorde şansele mult aşteptate pentru confirmare.

Atacantul român este comparat cu Dusan Vlahovic poate doar prin prisma traseului - venirea de la Partizan/ Farul - dar şi prin pofta de afirmare.

  • Ca stil de joc, cei doi jucători sunt total diferiţi. Vlahovic este un jucător veritabil de careu, de forţă, în timp ce Munteanu este un vârf mai mobil, mai versatil, care poate juca şi pe ”aripi” când situaţia o cere.

În Italia, să înscrii este un lucru dificil, dar şi nu şi pentru Louis Munteanu, un tânăr foarte talentat de la Fiorentina care, în sezonul trecut, s-a încoronat campion al României ca principal protagonist.

Pe scurt, un tânăr talentat care ştie deja să câştige şi care, într-un fel ar putea avea parte de un parcurs în tricoul alb-violet asemănător cu cel al lui Dusan Vlahovic, care a crescut şi a explodat între zidurile lui Artemio Franchi.

După o experienţă foarte bună în primăvară, Munteanu şi-a câştigat locul în lotul de seniori, devenind o certitudine pentru un club cu ambiţiile Fiorentinei, care ar putea miza pe el ocazional în acest an, ca o potenţială revelaţie în Serie A”, au notat italienii.

Louis Munteanu este dorit de mai multe formaţii din Italia, dar şi din România, însă Fiorentina nu are deloc în plan să-l cedeze.

Au sosit mai multe oferte pentru transferul lui Munteanu, dar dorinţa este să rămână în tricoul Fiorentinei”, au completat jurnaliştii din Peninsulă.

Afla mai multe despre: louis munteanudusan vlahovic 

viewscnt
Articole similare