Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Jucătorul care i-a adus Farului titlul şi-a anunţat plecarea. Gică Hagi nu a putut face nimic pentru a opri despărţirea

OFICIAL | Jucătorul care i-a adus Farului titlul şi-a anunţat plecarea. Gică Hagi nu a putut face nimic pentru a opri despărţirea

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit un sezon fantastic în ediţia trecută a Superligii şi a devenit campioana României. Dar unul dintre piesele de bază pe care a mizat Gică Hagi va pleca de la echipă.

Farul Constanţa a pierdut unul dintre cei mai importanţi jucători din sezonul trecut. Louis Munteanu şi-a anunţat plecarea de la trupa pregătită de Gică Hagi.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a marcat golul de 3-2 în victoria Farului cu FCSB. A fost reuşita care a adus titlul la Constanţa.

OFICIAL | Jucătorul care i-a adus Farului titlul şi-a anunţat plecarea. Pierdere grea pentru Gică Hagi

Însă, după un Campionat European de tineret mai puţin reuşit, Louis Munteanu a postat un mesaj de despărţire pentru cei de la Farul Constanţa.

Acesta le-a mulţumit pentru sezonul excelent făcut la malul mării, unul care a culminat cu un trofeu de campion al României.

Internaţionalul român de tineret urmează să se întoarcă la Fiorentina, club de la care a fost împrumutat în ultimul sezon.

"Mulţumesc Constanţa , mulţumesc întregului staff, mulţumesc tuturor jucătorilor pentru tot ce am făcut împreună, nimeni nu a crezut în noi şi am reuşit ceva istoric împreună.

Am reuşit împreună să-mi îndeplinesc unul dintre visele mele la echipa care m-a crescut de mic copil! O să fiu mereu alături de voi!", a scris Munteanu, pe Instagram.

În sezonul trecut, Louis Munteanu a disputat 29 de meciuri în tricoul Farului şi a reuşit 10 goluri şi şase pase decisive. 

Produs al Academiei Gheorghe Hagi, el a fost cedat la Fiorentina în septembrie 2020, pentru suma de 1,7 milioane de euro.

Afla mai multe despre: farul constantagica hagilouis munteanufiorentina 

viewscnt
Articole similare