Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj l-a pierdut pe Ciprian Deac! O nouă lovitură după titlul pierdut, înaintea noului sezon

CFR Cluj l-a pierdut pe Ciprian Deac! O nouă lovitură după titlul pierdut, înaintea noului sezon

CFR Cluj

Comentarii

Continuă problemele medicale pentru veteranul lui CFR Cluj. Ciprian Deac (37 de ani) riscă să rateze toată pregătirea de vară a ardelenilor şi startul sezonului, din cauza unei accidentări.

Lovitură pentru CFR Cluj, care l-a pierdut pe Ciprian Deac

CFR Cluj încearcă restartul cu Andrea Mandorlini, italianul ales de conducere pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu. În această vară, fosta campioană a Superligii a ales să facă un cantonament doar în Poiana Braşov, în loc să se deplasaze în străinătate. 

Totuşi, noul antrenor a primit deja o veste rea, înaintea noului sezon. Ciprian Deac, piesa de bază a lui Dan Petrescu din ultimele sezoane la CFR Cluj şi specialistul fazelor fixe, riscă să stea pe bară aproximativ două luni. 

Ciprian Deac s-a accidentat la genunchiul care i-a făcut probleme şi în play-off-ul recent încheiat, anunţă Fanatik

Problema medicală a jucătorului ofensiv s-a accentuat în cantonamentul din Poiana Braşov, iar sursa citată anunţă că va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale. Ciprian Deac a plecat spre Cluj, unde va fi operat. Intervenţia nu va fi una complicată, dar fotbalistul va rata toată perioada de pregătire sub comanda lui Andrea Mandorlini. 

Din primele estimări, Ciprian Deac va avea nevoie de patru săptămâni pentru a-şi reveni, astfel că e aşteptat pe teren înapoi abia la începutul lunii august, iar din acel moment va fi nevoit să acumuleze tot ce a pierdut în perioada de cantonament. 

Este acelaşi genunchi care i-a făcut probleme în aprilie, în Universitatea Craiova - CFR Cluj. La încălzire, Ciprian Deac a picat pe gazon acuzând probleme la genunchi, iar medicii au intervenit imediat. 

În aceeaşi lună, Ciprian Deac s-a accidentat la umăr, a fost operat şi a ratat cele mai importante meciuri din play-off-ul Superligii. 

Afla mai multe despre: ciprian deacaccidentare ciprian deacperioada pregatire ciprian deac 

viewscnt
Articole similare