Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu avea dreptate! Inter d'Escaldes din Andorra a învins o multiplă campioană a Scoţiei, în Conference League

Dan Petrescu avea dreptate! Inter d'Escaldes din Andorra a învins o multiplă campioană a Scoţiei, în Conference League

Fotbal

Comentarii

O mai ţineţi minte pe Inter d'Escaldes? Acea formaţie necunoscută din Andorra, de care se temea ostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu?

Sezonul trecut de Conference League, CFR Cluj a întâlnit-o pe Inter Club d'Escaldes, o formaţie semi-profesionistă, care în acel moment era campioana Andorrei.

Dan Petrescu a fost precaut, Hibernian nu

În stilul caracteristic, Dan Petrescu a anunţat un meci foarte greu, împotriva unei formaţii extrem de puternice, care poate pune foarte multe probleme. Din Andorra!

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce ţară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar.

Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeţi rezultatele, nu mai sunt diferenţe mari, nu mai sunt echipe mici şi echipe mari. E un meci foarte greu şi trebuie să-l pregăteşti foarte bine”, declara pe atunci Dan Petrescu.

Afirmaţia sa a fost luată în râs de multă lume, însă un sâmbure de adevăr avea. CFR Cluj nu a reuşit să învingă în Andorra, dar avea să se califice la retur.

Inter d'Escaldes a învins-o pe Hibernian

Joi după-amiază, formaţia care îi dădea fiori lui Dan Petrescu, Inter d'Escaldes, a reuşit una dintre surprizele serii din preliminariile Conference League.

În Andorra, Inter s-a impus cu scorul de 2-1 contra scoţienilor de la Hibernian, formaţie cu patru titluri în Scoţia.

În plus, scorul a fost 2-0 până în prelungirile partidei, când scoţieni au reuşit să mai reducă proporţiile dezastrului.

  • Fotbaliştii din Andorra au marcat prin Gallego - min. 15, şi Assoubre - min. 71, în timp ce golul oaspeţilor a fost marcat de Newell - min. 90+1.

Aşadar, se confirmă o dată în plus că nu mai există mici, aşa cum Dan Petrescu declara în urmă cu un an, însă era considerat exagerat.

Poate că Hibernian se va califica la retur, însă victoria echipei din Andorra, coroborată cu victoria lui Keflavik de pe terenul lui Ferencvaros, sau remiza lui Zalgiris cu Galatasaray, îi dau dreptate ”Bursucului”: echipele mici nu mai sunt atât de mici!

Afla mai multe despre: inter d'escaldesandorrradan petrescu 

viewscnt
Articole similare