Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter Club d'Escaldes - CFR Cluj 1-1. Clujenii îşi continuă aventura din Conference League! Deac a marcat golul egalizator

VIDEO | Inter Club d'Escaldes - CFR Cluj 1-1. Clujenii îşi continuă aventura din Conference League! Deac a marcat golul egalizator
Comentarii

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, după ce a trecut cu scorul general de 4-1, echipa din Andorra, Inter Escaldes.

VIDEO Inter Club d'Escaldes - CFR Cluj 1-1 (min 21 Soldevila / min 50 Deac)


Echipele de start:

Inter d'Escaldes (4-4-2): Munoz - Gallego, Ildefons Lima, Chete, Marce - De La Torre, Martinez, Roca, Cabrera - Soldevila, Andreu

Rezerve: Coca, Chus Rubio, Moreno, Betriu, Jordi Rubio

Antrenor: Raul Obiols

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean - Manea, Burcă, Kolinger, Camora - Deac, Bordeianu, Cvek - Păun, Debeljuh, Roger

Rezerve: Scuffet, Rareş Gal, Graovac, Petrila, Yeboah, Betancor, Mistrati, Yuri, Braun, Muhar, Buş

Antrenor: Dan Petrescu

Min 90: Final de meci. 

Min 79: Ocazie pentru CFR Cluj. Roger reia cu capul direct în transversală.

Min 73: Ocazie mare pentru Inter Club d'Escaldes! Andreu reia cu capul din interiorul careului, dar Bălgrădean intervine la fix.

Min 61: Ildefons Lima este eliminat pentrui două cartonaşe galbene. Al doilea dintre ele a fost primit pentru simulare în careu.

Min 50: GOOOOOOOOOOOOOOOOL CFR! Deac a marcat golul egalizator din penalty.

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45: Pauză! 

Min 36: Ocazie Inter Club! Genis Soldevila ia faţa fundaşilor clujeni şi trece la câţiva milimetri de „dublă”.

Min 29: Ocazie Inter D'Escaldes. Un nou corner şi noi probleme pentru CFR. Ardelenii se apără îngrozitor.  Adrian Gallego reia cu capul din 6 metri.

Min 21: GOOOOOOOOOL Inter d'Escaldes! Bălgrădean a ieşit eronat pe o minge aruncată în careu! Soldevilla a profitat şi a deschis scorul pe teren propriu. Fotbalistul a reluat cu capul din 6 metri. 

Min 1: A început partida!

Miercuri, CFR Cluj o va înfrunta, în deplasare, pe Inter Club d'Escaldes, în returului celui de al doilea tur preliminar din Conference League.

Ajutaţi de unicul jucător român al adversarilor, Raul Feher, care a comis un penalty şi a marcat un autogol, ardelenii s-au impus cu 3-0 în prima manşă şi sunt deja cu un picior şi jumătate în următoarea rundă.

După umilinţa cu Pyunik Erevan, care a reuşit între timp să treacă şi de Dudelange şi să ajungă în al treilea tur preliminar al Champions League, obiectivul clujenilor este simplu.

Dan Petrescu şi jucătorii săi trebuie să ajungă în grupele Conference League, altfel vor fi supuşi, în frunte cu ”Burscul”, unor consecinţe aspre.

CFR Cluj vine la acest meci după un nou rezultat negativ, fiind învinsă în cea de a doua etapă a Ligii 1, scor 3-1, de FC U Craiova.

După cinci meciuri disputate în acest sezon, echipa pregătită de Dan Petrescu a reuşit să însumeze doar o victorie, cu Rapid, două remize, cu Pyunik, şi două înfrângeri, cu Sepsi şi FC U Craiova.

Partida dintre Inter Club d'Escaldes şi CFR Cluj va începe la ora 18:00 şi va putea fi urmărită, în direct, în format live text, pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare