Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, sancţionat dur de danezi. ”Celor de la FCSB le vor tremura pantalonii. Cele două eşecuri cu Silkeborg stau ca o pată”

Mihai Stoica, sancţionat dur de danezi. ”Celor de la FCSB le vor tremura pantalonii. Cele două eşecuri cu Silkeborg stau ca o pată”

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a ”intrat în gura” presei din Danemarca, după recentele afirmaţii făcute de acesta cu privire la posibilul următor adversar al roş-albaştrilor din preliminariile Conference League, Nordsjaelland.

FCSB a câştigat prima manşă cu ŢSKA 1948 Sofia şi pleacă mare favorită la calificarea în turul al treilea din preliminariile Conference League.

Acolo, vicecampioana României ar urma să dea de cea a Danemarcei, Nordsjaelland, despre care Mihai Stoica a avut anumite nemulţumiri.

Danezii i-au ”întors-o” lui Mihai Stoica. ”Celor de la FCSB le vor tremura pantalonii. Eşecurile cu Silkeborg stau ca o pată”

După tragerea la sorţi de luni, oficialul FCSB-ului s-a arătat deranjat de faptul că UEFA permite echipelor din nordul Europei să joace meciuri pe teren sintetic.

Cele afirmate de Mihai Stoica nu au rămas fără ecou, iar presa din Danemarca a reacţionat şi l-a ironizat pe acesta.

Astfel, publicaţia daneză Tipsbladet a notat că FCSB ar trebui mai întâi să treacă de turul doi, iar apoi să se gândească şi la ”dubla” cu Nordsjaelland.

De asemenea, gazetarii din ţara nordică nu au ratat şansa de a-i ”înţepa” pe cei de la FCSB şi prin cele două eşecuri identice pe care le-a suferit formaţia din România cu Silkeborg, scor 0-5, atât pe sintetic, cât şi pe iarbă, în sezonul trecut. 

"FCSB va juca împotriva lui Nordsjaelland în turul 3 din Conference League dacă va trece de turul 2. (...) Clubul din România se teme de meciul din Daneamrca.

În primul rând, FCSB ar trebui să se concentreze la meciul cu formaţia bulgară înainte de a se uita spre ceea ce o aşteaptă în turul 3.

Şi Silkeborg joacă pe un teren artificial, o suprafaţă pe care FCSB a primit o lecţie în toamna anului trecut şi a pierdut cu 0-5 în grupele Conference League. O săptămână mai târziu, dar pe un teren de iarbă, au pierdut tot cu 5-0, de data aceasta acasă.

Fără îndoială că o confruntare cu o echipă daneză puternică din punct de vedere tehnic îi va face pe cei de la FCSB să le tremure pantalonii. Cele două înfrângeri ale lui Silkeborg stau ca o pată pentru clubul din România",  a scris sursa citată din Danemarca.

Meciurile din turul 3 preliminar al Conference League vor avea loc pe 10, respectiv 17 august.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasilkeborgconference league 

viewscnt
Articole similare