Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce fanii FCSB "fug" de CSA Steaua! "Unul dintre motive e acesta". Cine a vorbit în numele suporterilor | EXCLUSIV

De ce fanii FCSB "fug" de CSA Steaua! "Unul dintre motive e acesta". Cine a vorbit în numele suporterilor | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Florin Gardoş, unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la FCSB din ultimul deceniu, a intervenit în disputa clubului finanţat de Gigi Becali cu CSA Steaua Bucureşti. Fostul fundaş a identificat motivele pentru care echipa din Superliga a păstrat mulţi suporteri, în ciuda a tot ce a pierdut clubul în faţa "militarilor".

Un fotbalist apreciat la FCSB a explicat de ce suporterii evită CSA Steaua Bucureşti

Disputa dintre FCSB şi CSA Steaua Bucureşti s-a intensificat în acest an, după ce s-a ajuns la rejudecarea palmaresului. Apoi, FCSB a avut pretenţii asupra Stadionului Steaua, dar negocierile cu oficialii "militarilor" au picat. 

Fostul fundaş al Stelei, Nana Falemi, a spus cum ar putea lua CSA Steaua Bucureşti fani din "curtea" FCSB, iar acum Florin Gardoş a vorbit despre motivele pentru care suporterii "au fugit" până în acest moment de clubul din Liga 2. 

"Talpan e motivul pentru care CSA nu a reuşit să acapareze capital. Până la urmă, e echipa care are ceva de la înfiinţare. Au numele Steaua, au stema, stadionul şi sunt foarte puţini oameni atraşi de acest proiect. Unul dintre motive e şi acesta (n.r. - apariţiile publice ale lui Florin Talpan), pentru că sunt anumite personaje, cum e şi Talpan, care apar mereu şi nu e normal. Lumea vede că lucrurile nu sunt în regulă şi că e echipa e legată de politic.

(n.r. - Florin Talpan) Se foloseşte că ştie terminologia legată de partea asta juridică şi încearcă să arate că a câştigat chiar când nu e nimic de câştigat. Indiferent ce se întâmplă în anumite speţe, el posta pe Facebook şi spunea că e o victorie.

M-a deranjat foarte mult şi chestia asta. Să profiţi de faptul că foarte multă lume sau aproape orice om normal nu cunoaşte aceşţi termeni şi să te foloseşţi de treaba asta ca să-ţi asumi anumite victorii.

Urmărind mi-am dat seama că bate câmpii uneori. Din punct de vedere profesional e de apreciat că s-a zbătut şi a reuşit de unul singur. A reuşit ceva ce... Prin 2010-2011 nu-mi imaginam că vor fi două echipe", a declarat fostul fundaş al FCSB, Florin Gardoş, pentru Orange Sport.

Florin Gardos: "E un paradox. Gigi Becali n-a făcut mai nimic pentru suporteri"

Florin Gardoş, cel care s-a poziţionat de partea FCSB în disputa cu CSA Steaua, a vorbit mai vorbit despre Gigi Becali şi revenirea echipei sale în Ghencea. 

"E un paradox ţinând cont de tot ce s-a întâmplat cu FCSB, cu scandalul cu Steaua. Patronul (n.r. - Gigi Becali), în ultimii ani, n-a făcut mai nimic pentru suporteri şi lumea rămâne în continuare. Asta înseamnă să-ţi iubeşţi echipa indiferent de cine e patron, antrenor, iar când nu-ţi convine ceva să strigi demisii. Pentru mine, asta înseamnă să fii suporter adevărat.

Sunt convins că FCSB va juca în Ghencea. Cred că şi cei de la FCSB au greşit într-un anumit sens, dar, cum a zis şi prim-ministrul, e un stadion construit din bani publici şi cine doreşte să-l inchireze poate să-l închirieze", a mai spus fostul jucător al FCSB, Florin Gardoş, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fani fcsbfani csa steauafcsb stadionul steauaflorin gardosfcsb ghenceagigi becaliflorin talpan 

viewscnt
Articole similare