Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo transferă din Cipru! Fostul mijlocaş al lui Sepsi a semnat cu ”câinii”

Dinamo transferă din Cipru! Fostul mijlocaş al lui Sepsi a semnat cu ”câinii”

Superliga

Comentarii

Christian Ilic (27 de ani) este noul jucător al celor de la Dinamo Bucureşti.

Croatul, născut în Austria este noua achiziţie a "câinilor roşii". După un sezon petrecut la Doxa Katokopias, din prima ligă din Cipru, Christian Ilic va semna cu Dinamo. Mijlocaşul a mai evoluat şi în Scoţia, la FC Motherwell, în ţara sa de naştere la St. Lambrecht şi TSV Hartberg dar şi în Bulgaria la Lokomotiv Plovdiv. Atunci, croatul s-a antrenat cu formaţia covăsneană, însă după două săptămâni şi o fotografie în care era prezentat oficial, acesta a fost anunţat, total neaşteptat pentru el, că nu o să mai semneze.

Dinamo transferă din Cipru! Fostul mijlocaş al lui Sepsi a semnat cu ”câinii”

Ilic nu este străin de fotbalul românesc după ce, în 2019, a avut o experienţă neplăcută la Sepsi. Atunci, croatul s-a antrenat cu formaţia covăsneană, însă după două săptămâni şi o fotografie în care era prezentat oficial, acesta a fost anunţat, total neaşteptat pentru el, că nu o să mai semneze.

"Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, prin Administratorul Special Vlad Iacob, transmite următoarele:

OFICIAL. CHRISTIAN ILIC LA DINAMO!

Clubul nostru, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunţe noul jucător care a semnat un contract cu formaţia din Ştefan cel Mare, mijlocaşul Christian Ilic!

Născut pe 22 iulie 1996 (27 ani) în Friesach, Austria, Christian este un mijlocaş central de 1.85m care a evoluat ultima dată pentru Doxa Katokopias, în primul eşalon fotbalistic din Cipru, echipă pentru care a bifat 34 apariţii. A pus umărul la promovarea echipei la care şi-a început cariera, TSV Hartberg, din liga a 3-a austriacă, până în Bundesliga Osterreich (prima ligă austriacă). A participat în Europa League alături de Lokomotiv Plovdiv, în sezonul 2020/21. Bine ai venit la DINAMO, Christian!" a fost mesajul transmis de Dinamo, pe Facebook.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare