Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul lui Gigi Becali după ce Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova. ”Eu asta ştiu” | EXCLUSIV

Verdictul lui Gigi Becali după ce Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova. ”Eu asta ştiu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Egalul cu Oţelul Galaţi i-a fost ”fatal” lui Eugen Neagoe. La doar câteva oră după finalul meciului, Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de fostul jucător de glorie al clubului. Laurenţiu Reghecampf a revenit pe ”Oblemenco” la doar un an după ce a plecat cu scandal de la formaţia din Bănie.

În vârstă de 47 de ani, Laurenţiu Reghecampf a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei sale de antrenor în primele două sezoane la FCSB. Fostul fotbalist al lui Energie Cottbus a cucerit două titluri de campion alături de roş-albaştrii, în 2013 şi 2014, Supercupa României în 2014, dar şi o Cupă a Ligii în 2016.

Verdictul lui Gigi Becali după ce Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova. ”Eu asta ştiu” 

(n.r. despre Reghecampf la Craiova) Eu cred că ei sunt o echipă bună. Ştiu că Reghecampf este bun antrenor. Nu vreau să spun că se întăreşte (n.r. Universitatea Craiova), că după spune Neagoe: <<Staţi, domnule, că nu ştiu ce şi nu ştiu cum. Este un antrenor extraordinar. Asta ştiu. Are înţelepciune şi ştie să comunice cu jucătorii”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Gigi Becali n-a fost mulţumit nici la victorie! FCSB l-a necăjit după jocul cu ŢSKA 1948 Sofia

FCSB a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa ŢSKA 1948 Sofia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Golul a fost marcat de Coman, în minutul 28. Însă, jocul l-a descurajat pe Gigi Becali, care nu s-a ferit de cuvinte, în stilul caracteristic. 

"Rezultatul m-a mulţumit, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost aceeaşi situaţie ca în campionat. Echipele mici te domină în repriza a doua. Nu există aşa ceva. Greşeli,... Tavi Popescu, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, Miculescu cu pase la adversar. E o nebunie, nu ştiu. Nu pot să-mi dau seama, era cald, atmosfera urâtă. Dacă jucăm aşa... Am jucat cu o echipă care nu ştie să dea gol, dar dacă jucăm aşa danezii (n.r. - Nordsjaelland) ăia ne spulberă (n.r. - în turul al treilea preliminar Conference League).  

Eu cred că jucătorii intră într-o anumită suficienţă, se dau şmecheri fotbalişti, se dau fotbalişti. Asta am văzut la Tavi, cred că suntem la circ. Adică dacă nu e Djokovic pe teren, trebuie să avem probleme? El trebuie să ţină echipa asta a noastră? Eu vorbesc despre viitor, că n-am avut emoţii cu ŢSKA. 

Nimic pozitiv, doar Dawa, atât. Pe Florinel Coman nu-l mai punem oricum. În Dawa am început să avem încredere. 

Şi în dreapta Ovidiu Popescu parcă dormea pe acolo. Trebuia să fie schimbat în prima repriză. Şi Momcilovic (n.r. - Radunovic) a fost depăşţit uşor. Dacă o echipă e slabă, dai trei goluri şi ai terminat calificarea. Nu mai înţeleg nimic din fotbal la ce am văzut în repriza a doua. Nu am emoţii, dar asta cred, că nu avem valoare. Vrei să ţii de 1-0 de scor sau vrei să dai goluri? Îi plimbi, joci măgăruşul", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport, imediat după primul meci din actualul sezon al Conference League. 

Afla mai multe despre: fcsb. universitatea craiovabecalireghecampf 

viewscnt
Articole similare