Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii i-au scandat demisia, iar antrenorul a reacţionat după meci: ”Nu există răbdare”

Suporterii i-au scandat demisia, iar antrenorul a reacţionat după meci: ”Nu există răbdare”

Superliga

Comentarii

Antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, Florin Pîrvu (48 de ani), a tras concluziile după primul eşec suferit de echipa sa în acest sezon de Superligă, unul venit chiar pe teren propriu.

Petrolul Ploieşti a pierdut, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 0-2, într-un meci din etapa a treia a noului sezon al Superligii României.

Petrolul nu a convins pe teren propriu cu FC Voluntari. Într-o primă repriză ştearsă, ilfovenii au avut ocaziile, iar Garutti a fost aproape de autogol în minutul 37, când mingea respinsă de el a căzut pe bara transversală.

În repriza secundă, minutul 74, Garutti a primit al doilea galben şi a fost eliminat de arbitrul Bogdan Dumitrache.

După numai două minute, Adam Nemec a executat o lovitură liberă, portarul Zima a respins în bară şi Radu Boboc a deschis scorul pentru oaspeţi.

În minutul 78, FC Voluntari a dat lovitura decisivă, Nemec profitând de o pasa greşită primită de la portarul petrolist şi lobându-l pe Zima pentru 2-0.

Suporterii i-au scandat demisia, iar antrenorul a reacţionat după meci: ”Nu există răbdare”

Spre finalul meciului, când totul era deja decis, pe stadionul ”Ilie Oană” s-au putut auzi scandările de demisie ale fanilor Petrolului la adresa antrenorului Florin Pîrvu.

Imediat, la flash-interviu, tehnicianul ploieştenilor a reacţionat şi a afirmat că acest lucru este ceva normal la un club aşa cum este Petrolul Ploieşti.

”Prima repriză a fost un meci bun, cred că dacă marcam era cu totul o altă partidă. Apoi a venit eliminarea lui Garutti şi primul lor gol.

Imediat a venit golul doi şi nu am putut să mai punem probleme până la final. Per total, prima repriză a fost a noastră, iar Voluntari a controlat total a doua parte. 

(n.r. despre scandările de demisie ale fanilor petrolişti) Nici nu mă aşteptam să nu mă întrebi (n.r. pe reporter). În primul rând, suntem la Petrolul Ploieşti, aici nu este răbdare. Sunt scandări, deocamdată nu vreau să comentez mai mult.

Este clar că rezultatele contează foarte mult, ca joc am fost foarte bine în primele două etape, dar rezultatul este care este şi vedeţi şi dumneavoastră că lucrurile încep să se precipite

Am făcut o schimbare de modul. Cu ghinion nu am reuşit să câştigăm nici în primele două jocuri, cu două penalty-uri ratate. Şi astăzi consider că am făcut un joc bun”, a declarat Pîrvu, după meci.

Cu această victorie, FC Voluntari a ajuns la şase puncte şi ocupă locul 5 în clasamentul Superligii, în timp ce Petrolul rămâne fără victorie şi, cu două puncte, se află pe poziţia a 12-a în ierarhie.

Afla mai multe despre: petrolulflorin pirvupetrolul voluntari 

viewscnt
Articole similare