Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă gândesc la campionat, nu la play-off". Claudiu Petrila, primul interviu după transferul la Rapid

"Mă gândesc la campionat, nu la play-off". Claudiu Petrila, primul interviu după transferul la Rapid

Rapid

Comentarii

Oficial, Rapid l-a împrumutat pe Claudiu Petrila (22 de ani) de la CFR Cluj pentru suma de 750.000 de euro, având obligaţia ca la finalul sezonului actual să plătească diferenţa până la 1.5 milioane de euro.

Prima reacţie a lui Claudiu Petrila după transferul la Rapid Bucureşti

După un sezon trecut modest, atacantul lateral a anunţat: "Sunt pregătit, bineînţeles (n.r. - pentru nouă provocare de la Rapid). Concurenţă consider că e benefică în multe momente şi sper să fac faţă", a spus Claudiu Petrila. 

Petrila a debutat în fotbalul profesionist la CFR Cluj la vârsta de 18 ani, în anul 2018.  Şi după aprope cinci ani petrecuţi în Cluj, acesta a decis să facă cu sufletul greu, cum însuşi recunoaşte, trecerea către Rapid, pe care o vede ca pe un pas înainte şi ca pe un bun motiv să-şi revină la cea mai bună formă a lui, şi poate la o mult dorită selecţionare la echipa naţională.

"Voi putea face faţă. Vin dintr-un mediu plin de presiune că să zic aşa şi sunt sigur că voi face faţă". 

Învăţat cu presiunea de la CFR Cluj, cu care a câştigat petru titluri de campionat, acesta este complet pregătit de un sezon, în care nu se doreşte doar o calificare în play-off, ci chiar titlul de campioni ai României. 

După ratarea transferului la Lorient, în Ligue 1, noul rapidist nu mai regretă acel moment, iar acum este fericit pentru trecerea la Rapid şi este pregătit să se impune în primul 11 al formaţiei lui Bergodi. 

"Din păcate nu l-am prins la Sepsi (n.r. - Bergodi). Am plecat înainte să vină el. Acum va fi prima oară când voi lucra cu el şi abia aştept", a adăugat ultimul rapidist ajuns în Giuleşti. 

Trecerea la Rapid va reprezenta pentru Petrila o experinţă complet nouă în Bucureşti, un oraş extrem de diferit de Cluj, dar care nu o să fie o problemă, acesta având prieteni şi foşti colegi de la CFR pregătiţi să-l ajute pe acesta cu acomodarea în capitală.

Claudiu Petrila reprezintă cel de-al şaptelea transfer realizat de Rapid Bucureşti în această vară, după Cătălin Cîrjan (de la Arsenal U21), Borja Valle (de la FC Cartagena), Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea (ambii de la FCSB), Cristopher Braun (de la CFR Cluj) şi Omar El Sawy (de la Csikszereda Miercurea Ciuc).

Afla mai multe despre: claudiu petrilatransferuri rapid bucuresticlaudiu petrila transfer rapid 

viewscnt
Articole similare