Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă atacurile la adresa lui Kyros Vassaras: ”Ne ţine lecţii de zici că noi n-am existat în arbitraj!”

Continuă atacurile la adresa lui Kyros Vassaras: ”Ne ţine lecţii de zici că noi n-am existat în arbitraj!”

Fotbal

Comentarii

Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, primeşte critici din toate direcţiile.

Grecul şi-a tras un val uriaş de antipatie în ultima perioadă, în urma modului în care gestionează situaţiei arbitrilor români.

Aceştia comit greşeli foarte multe, evidente, însă superiorul lor a venit cu explicaţii controversate prin care a încercat să-i absolve pe aceştia de toată vina.

Victor Becali, despre Kyros Vassaras: ”Ne ia la mişto!”

Victor Becali se alătură şi el ”valului” şi le dă dreptate celor care îl critică vehement pe grec.

În opinia sa, Kyros Vassaras ia peste picior întreaga suflare a fotbalului românesc prin explicaţiile sale, iar acest lucru ar trebui să înceteze.

Pentru noi e frumos, dar pentru cei implicaţi e mai complicat. A mai fost aşa campionat cu nervi, dar acum ar trebui să fie mai liniştit, că avem VAR, dar VAR-ul ăsta nu lămureşte nimic, e cam varză.

Eu nu vorbesc de un meci. Nu se poate, văd că avem şi la arbitraj pe domnul grec ăsta care ne ţine lecţii de zici că noi n-am existat în arbitrajul ăsta vreodată. Am avut şi noi arbitri mari, nu putem să fim luaţi aşa la mişto, pentru că suntem luaţi la mişto.

Asta spun eu, dumneata sau cine mai spune, dar oamenii implicaţi care bagă bani trăiesc altfel momentele astea.

Eu discut de ce s-a întâmplat la Rapid - FCSB, să spunem. Cum să spui, când toată lumea spune că e roşu, e roşu. Cum să vii să spui că aşa a fost, că e galben corect. Avem probleme mari, dar ca să ajungem să avem la arbitrii un şef grec, să ne ţină lecţii pe aici, ăsta e singurul lucru care mă indignează”, a declarat Victor Becali, conform sptfm.ro.

Afla mai multe despre: kyros vassarasvictor becali 

viewscnt
Articole similare