Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă criticile la adresa lui Denis Alibec. Chivulete, ”victima” atacantului: ”Urât ce i-a făcut. S-a dus la intimidare” | EXCLUSIV

Continuă criticile la adresa lui Denis Alibec. Chivulete, ”victima” atacantului: ”Urât ce i-a făcut. S-a dus la intimidare” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa. într-un meci al etapei a 8-a din paly-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalti şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize. CONTINUĂ CRITICILE LA ADRESA LUI

Continuă criticile la adresa lui Denis Alibec. Chivulete, ”victima” atacantului: ”S-a dus la intimidare. Urât ce i-a făcut” | EXCLUSIV 

Alibec l-a lovit pe Ştefan Vlădoiu în ceafă, la o fază de joc, şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. Alibec va lipsi la meciul cu FCSB, din etapa viitoare. Ba mai mult, atacantul a ”sărit” la Chivulete, după ce acesta i-a arătat cartonaşul roşu. 

Moldovan: Mie mi-a placut Alibec incă din debutul jocului, atitudine, implicare, bun. Eu spus că a ratat acel penalty, a pasat dupa la gol, dar aprcă a avut prea mutl adrenalină. Nu ştiu ce s-a intamplat acolo, el a zis că din cauza transpiraţiei i-a căzut mână. Nu e explicabil gestul lui. Nu îşi avea rostul. Păcat pentru el. S-a răţoit cu o atitudine foarte impulsivă şi la Chivulete.

Panduru: Sunt de acord cu Vio, a fost cel mai jucător, a făcut un sezon extraordinar, dar să faci aşa ceva! Ok, se termină 1-1, dar practic laşi echipa în două finale, nu ai de ce să faci aşa ceva, nu are scuză!

Zotta: Tot ce a făcut el în campionatul ăsta, bun, in perspectivă unui posibil transfer, aproape se sterge.

Panduru: Da şi nu. Nu poţi acum să zici aşa...

Moldovan: Nu, nici eu nu judec după actiunea asta. Sunt anumiţi factori care l-au destabilizat. Nu vezi des aşa ceva.. Dar nu îl judec acum... nu poţi să ştergi cu buretele tot sezonul. 

Zotta: S-a dus la intimidare după la Chivulete. S-a dus agresiv! Urât rău de tot ce i-a făcut. Ce e asta?!

Denis Alibec: ”Chiar nu am vrut să-l lovesc”

După meci, Alibec a explicat că a vrut doar să-l împingă pe Vlădoiu, însă "mi-a alunecat de la transpiraţie cotul în capul lui".

„În primul rând, îmi cer scuze suporterilor, staff-ului. Am vrut să-l împing, să fac fault, dar mi-a alunecat cotul în capul lui. Am vrut să-l împing, nu să-l lovesc. Dar, după cum se vede pe reluare, e clar cartonaş roşu. Chiar nu am cuvinte, nu ştiu. Mereu când sunt într-un moment bun, dau cu piciorul. Am încredere în colegii mei, cu siguranţă vom fi campioni.

Am fost un pic mai nervos că am ratat penalty-ul, dar chiar nu am vrut să-l lovesc. Chiar nu mi-am dat seama, nu m-am gândit că l-am lovit aşa de rău. Chiar nu a fost cu intenţie. Am vrut să dau iar tare pe mijloc şi i-am dat în picior. Asta e mai puţin important. Important e că nu am luat cele trei puncte. 

Am încredere în colegii mei, îmi pare rău că nu pot fi alături de ei, dar voi fi cu sufletul. CFR este o echipă bună şi sper să facă un rezultat mare. Cu siguranţă este decisiv, dar suntem puternici, suntem o familie şi suntem împreună până la final”, a spus Denis Alibec, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare