Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă nebunia în Grecia | Jucătorii echipei Olympiakos Pireu au fost amendaţi cu 400.000 de euro!

Continuă nebunia în Grecia | Jucătorii echipei Olympiakos Pireu au fost amendaţi cu 400.000 de euro!
Comentarii

Jucătorii celor de la Olympiakos Pireu au fost amendaţi cu 400.000 de euro, iar preşedintele clubului le-a cerut să "plece în vacanţă". Rezultatele slabe au fost motivul pentru care şeful trupei din Pireu a luat aceste măsuri radicale.

Campioana Greciei ocupă locul trei în campionat, cu doar trei victorii în ultimele opt etape, iar patronul Evangelos Marinakis, cel care investeşte şi-n Anglia, acolo unde deţine Nottingham Forest, le-a transmis fotbaliştilor următorul mesaj. "Eu şi fanii am suportat destule. Veţi părăsi clubul şi veţi pleca în vacanţă", se arată în presa din Grecia.

Olympiakos a remizat, 1-1, cu Levadiakos, formaţie ce e situată pe locul 10, dar jumătate din amendă a fost dată pentru egalul cu Panathinaikos, 1-1. Marinakis a precizat că doar câţiva jucători vor mai fi păstraţi la prima echipă, urmând ca puştii de la Under 20 să completeze lotul.

Olympiakos este pe locul trei în campionatul Greciei, pe locul doi e PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, acolo unde capul de afiş l-a ţinut patronul Ivan Savvidis, cel care a intrat cu un pistol pe teren, fruntaşa fiind AEK Atena.

Afla mai multe despre: greciaamendabaniproblemeolympiakos 

viewscnt
Articole similare