Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul desfiinţat după România - Israel 1-1: ”Un inconştient!” / ”Se gândeşte numai la el” | EXCLUSIV

Tricolorul desfiinţat după România - Israel 1-1: ”Un inconştient!” / ”Se gândeşte numai la el” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a remizat pe teren propriu contra Israelului, scor 1-1, însă tricolorii se pot mulţumi cu punctul obţinut pe Arena Naţională, la felul cum a arătat jocul în repriza secundă.

Naţionala lui Edi Iordănescu a fost de nerecunoscut în actul secund, atunci când Israel a egalat, a pus stăpânire pe joc, şi chiar putea să dea lovitura decisivă în mai multe rânduri. Jocul ofensiv al României a lăsat de dorit, iar jucătorii din linia ofensivă au fost aproape inexistenţi.

Puşcaş sau Bîrligea? A greşit Edi Iordănescu?

George Puşcaş a intrat pe teren în minutul 64 al meciului şi l-a înlocuit pe Denis Alibec, autorul unicului gol al tricolorilor. Atacantul lui Genoa a ratat o şansă foarte mare cu un sfert de oră înainte de final, dar a şutat inexplicabil de slab din poziţie ideală.  Mai mult decât atât, în minutul 85, fostul atacant al lui Internazionale l-a lovit cu cotul pe un adversar, dar a fost iertat de un cartonaş roşu.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu nu au găsit explicaţii pentru execuţia total ratată a lui Puşcaş. În opinia lui Cosmescu, selecţionerul a greşit în momentul în care l-a lăsat în afara lotului pe Daniel Bîrligea, fotbalist care are un start de sezon excelent pentru CFR Cluj.

Bogdan Cosmescu: ”Nu îl iei pe Bîrligea? Nu înţeleg nimic cu Puşcaş.Mai bine îl băgai acum pe Bîrligea decât să îl bagi pe Puşcaş. Este mai viu decât Puşcaş. Nu poţi să dai aşa în mingea aia acolo (n.r.- la faza din minutul 78). Doamne fereşte! Nu poţi să fii un jucător profesionist de Serie A şi să tragi aşa.

Basarab Panduru:”În momentul în care am văzut reluarea ne-am uitat amândoi unul la altul şi am spus: ”Ce e cu şutul ăsta?” Cum poţi să tragi aşa? Ce este asta? Ăsta e şut?”.

Genoa, o cursă pierdută de Puşcaş! Îl poate revitaliza naţionala?

Prezenţa în primul 11 al lui Genoa pare doar un vis la această oră pentru George Puşcaş. ”Grifonul” a dat o mare lovitură pe piaţa transferurilor din Italia şi l-a adus în Liguria pe Mateo Retegui, fotbalist care cochetează cu naţionala Italiei. Astfel, şansele ca Alberto Gilardino să se bazeze pe atacantul român sunt foarte mici, iar posibilitatea ca Puşcaş să plece în iarnă de la Genoa este mare.

Cosmin Băleanu, moderatorul emisiunii ”Sport Center”, este de părere că Puşcaş vede în echipa naţională o posibilă şansă de a se face remarcat şi implicit de a prinde un contract la o echipă unde i se pot oferi mai multe minute pe teren. Basarab Panduru a susţinut că atacantul trebuie să joace mai mult pentru echipă şi a reamintit episodul din 2019, când la un meci România - Norvegia, Puşcaş a ratat un penalty, deşi nu el era cel desemnat să bată.

Cosmin Băleanu: ”Puşcaş care nu joacă poate spune: ”Vin la echipa naţională şi aici dau lovitura.

Panduru: ”Să ştii, că din punctul ăsta de vedere, nu mi se pare corect. Bine, el tot timpul s-a gândit numai la el. El nici când nu trebuia să bată lua mingea la penalty. Da, atacantul trebuie să dea gol, dar trebuie să joace şi pentru echipă. Vii la naţională să se întâmple ceva, să te vadă cineva, să pleci de la Genoa. Serie B să prindă măcar. Nu are cum să joace niciodată. Genoa l-a luat pe Retegui. Nu ai cum să joci”.

Cosmescu: ”Ca să nu spun că este aproape să ia din nou roşu. El a intrat inconştient, nu s-a gândit nicio secundă. Putea fi roşu”.

Afla mai multe despre: george puşcaşbasarab pandurubogdan cosmescunaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare