Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, despre cele trei probleme pe care le are U Cluj înaintea returului cu Dinamo Bucureşti. Pe ce pot miza "câinii" EXCLUSIV

Cornel Dinu, despre cele trei probleme pe care le are U Cluj înaintea returului cu Dinamo Bucureşti. Pe ce pot miza "câinii" EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Experţii Orange Sport, Cornel Dinu şi Basarab Panduru, au tras câteva concluzii, după ce Dinamo Bucureşti a pierdut prima manşă a barajului cu U Cluj, scor 2-0.

Cornel Dinu şi Basarab Panduru, despre U Cluj - Dinamo Bucureşti

  • Meciul retur Dinamo - Universitatea Cluj, din barajul pentru menţinere/promovare în Liga 1, va avea loc duminică, de la ora 21.00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 
  • Tot duminică, dar de la ora 18.15, se joacă şi meciul Chindia - Concordia, , în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

După ce ardelenii s-au impus cu 2-0 pe Cluj Arena, presiunea a crescut în tabăra dinamoviştilor, care au nevoie de o nouă minune pentru a rămâne în Liga 1. 

Înaintea partidei retur de la Bucureşti, fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, a evidenţiat minusurile echipei antrenate de Erik Lincar. 

"De cele mai multe ori vin cu sigla lui Dinamo, dar e una făcută în 1998. Aia cu câinii nu-mi aparţine. Pare surprinzător rezultatul, dacă ne uităm la ce a arătat U Cluj, o echipă cu probleme fizice. U Cluj are probleme de pregătire, de lot şi de atmosferă, dar a avut mulţi susţinători cu posibilitate financiară. Nu vreau să pronunţ numele lor, că erau cu U Cluj, iar acum au trecut în banca CFR-ului", a declarat Cornel Dinu pentru Orange Sport. 

De asemenea, Basarab Panduru a evidenţiat faptul că fotbalul românesc în faţa unui moment neaşteptat. 

"Ce am văzut la Cluj? La Dinamo, în prima repriză, nimic. În a doua repriză, parcă ceva. Te întrebi dacă Dinamo e capabilă să întoarcă rezultatul ăsta. Tot crezi că întoarce, pentru că este Dinamo şi zici că nu poate să retrogradeze", a spus expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinuu cluj dinamo 

viewscnt
Articole similare