Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia fotbalistului care ar fi dorit de CFR Cluj: "Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer"

Reacţia fotbalistului care ar fi dorit de CFR Cluj: "Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer"

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Popa (21 de ani), revelaţia din lotul lui FC Voluntari, a oferit câteva concluzii la finalul sezonului din Liga 1.

Mihai Popa, la final de sezon: "Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer"

Mihai Popa a apărat în 40 de meciuri în acest sezon. Tânărul jucător, care se aşteaptă să fie convocat la naţional U21, s-a arătat mulţumit atât de prestaţiile sale, cât şi de clasarea echipei sale. 

În perioada de transferuri din vară, Mihai Popa ar putea ajunge la CFR Cluj, care şi-a manifestat interesul pentru el. De altfel, Mihai Stoica a dezvăluit că portarul a semnat un contract cu un oficial al lui CFR Cluj. 

"E foarte important să termini sezonul cu o victorie, că ultima impresie contează. Tratez fiecare meci la fel, mi-am făcut treaba. Când trăieşti cu emoţii, victoria e cea mai frumoasă". 

A fost un sezon bun pentru echipă, dar şi pentru mine. 

(n.r. - despre transferul la CFR Cluj). Nu ştiu nimic, nu am aflat nimic. Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer. Ca orice jucător aş vrea în străinătate, dar vom vedea. 

Voi merge la naţională şi voi vedea. Cred că voi merge la U21 şi o voi face cu plăcere. Era important să merg la naţionala mare, dar cred că merg la U21", a declarat Mihai Popa. 

FC Argeş - FC Voluntari 0-1

Sezonul 2021/2022 din Liga 1 s-a încheiat: FC Voluntari s-a impus cu FC Argeş în ultimul meci, scor 1-0. Golul a fost marcat de Raţă, din minutul 1.

Clasamentul final al play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 57 de puncte, 2. FCSB – 56, 3. Universitatea Craiova – 48, 4. FC Voluntari – 35, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Clasamentul final al play-out-ului este următorul: 1. Sepsi – 42 de puncte, 2. FC Botoşani - 41, 3. Rapid - 39, 4. U Craiova 1948 – 34, 5. UTA Arad – 33, 6. CS Mioveni – 31, 7. Chindia – 26, 8. Dinamo – 23, 9. Academica Clinceni - -13, 10. Gaz Metan - -38.

Afla mai multe despre: mihai popacfr clujtransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare