Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, recital la ironii după derby-ul din Bănie: ”Paramatti şi Comapgno sunt jucători aduşi din ligi pe care trebuie să le cauţi pe Google” | EXCLUSIV

Cornel Dinu, recital la ironii după derby-ul din Bănie: ”Paramatti şi Comapgno sunt jucători aduşi din ligi pe care trebuie să le cauţi pe Google” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Cornel Dinu, invitat în studioul Telekom Sport, a vorbit despre derby-ul dintre FCU şi CSU Craiova, câştigat de echipa lui Mihai Rotaru cu 2-0.

Derby-ul dintre FCU şi CSU Craiova a fost primul dintre cele două echipe, dar şi ultimul meci al lui Mutu pe banca formaţiei familiei Mititelu. ”Briliantul” a pierdut confruntarea cu 0-2 şi a fost nevoit să demisioneze, după doar 12 partide petrecute la conducerea echipei.

Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au dominat partida şi au reuşit să se impună, graţie unor greşeli individuale impardonabile. Mai întâi fundaşul Diallo le-a oferit un gol cadou adversarilor, înainte ca atacantul Compagno să fie eliminat pentru o imprudenţă de necrezut.

Vorbind despre derby, Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui FC U şi a criticat dur politica de transferuri a echipei nou promovată. ”Mister” a şi contestat tacticile lui Mutu pentru meciul cu finul Reghecampf, dar a evidenţiat mai ales calitatea scăzută a jucătorilor aduşi la Craiova după promovarea în prima ligă.

Cornel Dinu, recital la ironii după derby-ul din Bănie

E un aşa zis derby al unor echipe care au foarte puţin în comun cu Craiova Maxima. E o întreagă istorie confuză cum a apărut una, cum a fost sancţionată pe nedrept cealaltă. E un derby condus în cetatea banilor, două echipe conduse de preşedinţi cu bani tare dubioşi facuţi, patronii respectivi...

Am asistat la o dispută aparentă între naş şi fin, Reghe şi Mutu, Părerea mea că Mutu a abordat mult prea precaut, chiar riscant de precaut această partidă. Dacă Reghe e precis în ce declară, o anumită concordanţă între ce joacă echipa, din ce în ce mai sigur de la meci la meci, şi felul în care se exprimă el.

Şi Paramatti, şi Compagno, cel care a făcut faultul în final, sunt nişte jucători aduşi din nişte ligi pe care trebuie să le cauţi pe undeva pe Google pe unde au jucat, de unde au venit să joace la Craiova. (n.r. Compagno) E un băiat de cartier obişnuit cu luptele de stradă”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinufc u craiovacsu craiovaadi mutuandrea compagnolorenzo paramatti 

viewscnt
Articole similare