Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Edi Iordănescu! Trei jucători ai FCSB-ului, depistaţi cu Covid

Lovitură grea pentru Edi Iordănescu! Trei jucători ai FCSB-ului, depistaţi cu Covid

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a primit o veste nu tocmai bună la începutul acestei sătămâni, aflând că trei dintre jucătorii săi s-au infectat cu Covid.

FCSB trece prin clipe grele. Trei dintre jucătorii rămaşi la club odată cu pauza internaţională au fost depistaţi pozitiv cu Covid. Răzvan Udrea (portar), Toma Niga (portar) şi David Petruţ (fundaş central) sunt fotbaliştii care s-au infectat cu virusul, anunţă sport.ro.

Lovitură grea pentru Edi Iordănescu!

Dacă Petruţ şi Niga sunt juniori din periferia primei echipe a FCSB-ului, Udrea este portarul Unirii Constanţa, formaţia ce are o strânsă legătură cu echipa lui Becali, fiind preluată recent de nepotul său, Vasile Geambazi. Goalkeeper-ul fusese împrumutat la echipa dobrogeană cu scopul de a căpăta experienţă, alături de mai mulţi tineri promiţători din curtea FCSB-ului, dar a fost chemat să se antreneze la Bucureşti în pauza internaţională.

Deşi cei infectaţi nu sunt neapărat jucători importanţi pentru Edi Iordănescu, virusul ar fi putu fi răspândit deja, astfel că formaţia ”roş-albastră” va spera că nicio piesă de bază a echipei nu va fie afectată. Octavian Popescu şi Florin Tănase sunt la un pas de revenire, iar infectarea cu Covid le-ar da şi mai în urmă reabilitarea.

Printre jucătorii deja plecaţi de la FCSB odată cu pauza internaţională se numără Andrei Cordea, Andrei Vlad şi Claudiu Keşeru, convocaţi de România, Risto Radunovic, convocat de Muntenegru, dar şi tineri precum Ianis Stoica, Perianu sau Tîrnoveanu, convocaţi la selecţionatele noastre mici.

Afla mai multe despre: fcsbrăzvan udreatoma nigadavid petruţcovid fcsb 

viewscnt
Articole similare