You are here:

Corvinul - Rijeka | De ce este foarte greu să mai vedem o surpriză

Corvinul - Rijeka | De ce este foarte greu să mai vedem o surpriză

Pariuri sportive

Comentarii

După ce a câştigat Cupa României, Corvinul a dat peste cap toate pronosticurile şi în preliminariile Europa League. A umilit vicecampioana Ungariei, Paksi, la ea acasă (4-0) şi s-a calificat în turul secund, aşa cum puţini se aşteptau. Următoarea adversară are, însă, alt calibru şi, cu siguranţă, şi-a făcut mai bine temele. A doua echipă a Croaţiei, Rijeka, este mare favorită în faţa Corvinului, poate chiar mai mare decât o arată cotele la pariuri.

A dispărut elementul-surpriză

Cu 32 de millioane de euro este mai bine cotat lotul celor de la Rijeka decât al Corvinului. Evident, nu întotdeauna această diferenţă se vede şi pe teren sau pe tabela de scor. Şi Paksi avea jucători mai scumpi şi a fost eliminată de băieţii lui Florin Maxim.

Maghiarii şi-au arătat, însă, valoarea surperioară în retur, când s-au impus cu 2-0. A fost o victorie inutilă, după acel 0-4 din Ungaria. Pentru cei de la Corvinul, meciurile din Europa sunt un bonus.

Deja şi-au rotunjit conturile cu peste 500.000 de euro după calificarea în turul secund. Este o sumă care îi poate ajuta în lupta pentru promovarea în Superligă, dacă vor reuşi să îşi depună toate actele în timp util.

Până atunci, hunedorenii vor da piept cu unul dintre cei mai puternici adversari pe care îi puteau întâlni în Europa League. Vicecampioană a Croaţiei şi finalistă a Cupei, Rijeka are o experienţă superioară şi, cu siguranţă, nu o va trata cu ”aroganţă” pe Corvinul, aşa cum au făcut cei de la Paksi. În ultimii ani, Rijeka s-a bătut pentru titlu până în ultimele etape cu Dinamo Zagreb.

Asta demonstrează forţa şi valoarea echipei antrenate de Zeljko Sopic. În sezonul trecut, a jucat de la egal la egal cu Lille în preliminariile Conference League şi a pierdut la mare luptă. (1-1, 1-2). Ca să îşi uşureze misiunea, croaţii vor încerca să rezolve ecuaţia calificării încă din primul meci cu Corvinul.

La Betano, Rijeka are cotă 1.62 la victorie. Merită încercat şi un Bet Builder cu victorie Rijeka, cel puţin un gol în prima repriză şi peste 2.5 goluri la final. Cota este 2.72 la Betano.

Echipe probabile:

  • Corvinul: Lefter; Iacob, Lică, Manolache, Neacşa; Hrezdac, Bradu, Roger; Lupu, Buş, Pîrvulescu
  • Rijeka: Zlomislic; Galesic, Ivanovic, Radeljic, Banda; Bogojevic, Jankovic, Petrovic, Cabraja; Butic, Hodza

Afla mai multe despre: corvinul 

viewscnt
Articole similare