You are here:

Coşmar pentru Timo Gebhart. Ce scrie presa din Germania despre fostul mijlocaş al FCSB-ului

Coşmar pentru Timo Gebhart. Ce scrie presa din Germania despre fostul mijlocaş al FCSB-ului
Comentarii

Timo Gebhart este din nou liber de contract şi caută din nou o echipă care să-i ofere un contract. Fostul mijlocaş al FCSB-ului se antrenează acum cu Wacker Burghausen, o echipă din liga a patra a Germaniei, regiunea Bayern.

Mijlocaşul de 29 de ani a fost considerat o mare speranţă a fotbalului german, mai ales că a luat titlul de campion european cu naţionala sub 19 ani. Au trecut 10 ani de atunci şi o serie de accidentări grave i-au blocat ascensiunea. De la acel moment, Gebhart tot încearcă să-şi regăsească forma, dar până acum n-a avut prea mult succes.

În vară, fostul mijlocaş al FCSB-ului şi-a încheiat conturile cu TSV Munchen 1860 - echipă la care s-a şi format - şi tot de atunci îşi caută un nou angajament. Site-ul fussball.de scrie că Timo Gebhart a primit o mână de ajutor de la cei de la Wacker Burghausen, în liga a patra din Germania.

A fost adus aici la insistenţele antrenorului Wolfgang Schellenberg şi a asistentului acestuia - Matthias Imhof - alături de care Timo Gebhart a lucrat timp de mai mulţi ani la juniorii lui Munchen 1860. Potrivit celor de la fussball.de, Timo Gebhart încearcă acum să ajungă la o condiţie fizică optimă, care să-i permită să fie luat în calcul pentru meciurile oficiale.

Afla mai multe despre: timo gebhartfcsbliga 1wacker burghausen 

viewscnt
Articole similare