Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, victorie la scor în faţa lui Daniel Isăilă, în Emiratele Arabe Unite. Cu cât s-a impus fostul antrenor al lui FCSB

Cosmin Olăroiu, victorie la scor în faţa lui Daniel Isăilă, în Emiratele Arabe Unite. Cu cât s-a impus fostul antrenor al lui FCSB

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu (53 de ani) s-a impus în faţa lui Daniel Isăilă (50 de ani), în duelul antrenorilor români din Emiratele Arabe Unite.

Al Sharjah, pregătită de Cosmin Olăroiu, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, pe Bani Yas, pregătită de Daniel Isăilă, în etapa a 15-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Golurile au fost marcate de Diop (7), Caio (52, 58) şi Ebraheim (63).

În clasament, Al Sharjah este pe locul 2, cu 31 de puncte, iar Bani Yas este pe locul 9, cu 18 puncte.

Ce ar fi afirmat Olăroiu despre o posibilă revenire la FCSB

”Vorbeam acum cu el, în Qatar şi l-am întrebat dacă s-ar întoarce el la FCSB. Şi a spus: ”Pentru mine ar fi foarte simplu. Dacă eu intru în vestiarul ăla, domin doar când intru. Nici nu trebuie să mai... Domin vestiarul din start”. Cum se întâmplă cu Dan Petrescu.

Dar dacă, prin absurd să spunem, mă pune antrenor la Real - zicea Oli - am o problemă mare. Pentru că acolo e complicat, nu mai ajunge ce cunoştinţe am eu, contează cum te poţi impune în faţa unor jucători care, în primul rând, nu te văd ca pe unul care a câştigat Champions League, care are o anumită faimă”, a povestit Dan Udrea, în luna decembrie, la Orange Sport, despre tehnicianul de 53 de ani.

Afla mai multe despre: olaroiuisaila 

viewscnt
Articole similare