Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Courtois pune sare pe rană după revenirea incredibilă a Realului împotriva lui City: ”Am bătut echipe care au cheltuit mulţi bani pentru a câştiga Liga Campionilor”

Courtois pune sare pe rană după revenirea incredibilă a Realului împotriva lui City: ”Am bătut echipe care au cheltuit mulţi bani pentru a câştiga Liga Campionilor”
Comentarii

Real Madrid a reuşit să revină incredibil împotriva lui City şi să se califice în finala Ligii Campionilor.

Real Madrid areuşit una dintre cele mai incredibile reveniri din istoria Ligii Campionilor, fiind condusă la două goluri la general în minutul 89 al returului cu Manchester City.

Pep Guardiola înlocuise deja mai mulţi jucători de bazî, în urma golului lui Mahrez, din minutul 73, care părea că a dus-o pe City în ultimul act pentru al doilea an la rând.

Totuşi, imposibilul s-a petrecut, iar Rodrygo, introdus în a doua repriză de Carlo Ancelotti, a marcat o dublă în minutele 90 şi 90+1 şi a dus meciul în prelungiri.

Apoi, după doar câteva minute din timpul adiţional, Real a câştigat un penalty, pe care Benzema l-a transformat.

Aşadar, ”galacticii” au reuşit o revenire a la Manchester United în finala din 1999 şi au reuşit să se califice în finală, în urma unui parcurs infernal.

Real a fost nevoită să învingă trei dintre cele mai bogate echipe ale planetei, PSG, Chelsea şi Manchester City şi a făcut-o cu stil, dar şi cu şansă de fiecare dată.

Thibaut Courtois pune sare pe rană după revenirea incredibilă a lui Real Madrid împotriva lui Manchester City

În urma fluierului final, Thibaut Courtois a fost desemnat omul meciului şi a discutat despre performanţa senzaţională reuşită de el şi coechipierii săi.

Belgianul a pus sare pe rănile lui PSG şi City şi a afirmat, cu încredere, că Real Madrid câştigă finalele în care se califică.

Real Madrid, această echipă, acest club, e capabil de tot! Am crezut până la final, am crezut în apărare.

Am eliminat multe echipe care au cheltuit mulţi bani pentru a câştiga Liga Campionilor, prima dată am eliminat pe PSG, apoi Chelsea, şi azi a fost mai importantă pentru ultimele minute care au fost incredibile.

Ştiam că acasă putem face totul pentru o finală. Când Realul ajunge în finală, joacă să o câştige şi o câştigă!”, a declarat Thibaut Courtois.

Afla mai multe despre: thibaut courtois 

viewscnt
Articole similare