Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj surprinde înainte de startul play-off-ului: „Au invaţat lecţia şi sunt favoriţi la titlu!”

Cristi Balaj surprinde înainte de startul play-off-ului: „Au invaţat lecţia şi sunt favoriţi la titlu!”

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj consideră că FCSB este principală favorită la titlu în acest sezon al Superligii.

Cristi Balaj a spus cine este favorită la titlu în Superliga României

FCSB a fost învinsă clar de Rapid în derby, scor 0-4, iar după meci, atât Gigi Becali, cât şi Florinel Coman au făcut declaraţii sincere, precizând că au revenit cu picioarele pe pământ după duşul rece. Cristi Balaj, oficialul ardelenilor, e de părere că FCSB şi-a schimbat atitudinea la timp, motiv pentru care are în continuare prima şansă la campionat.

„Aceste declaraţii sunt un motiv în plus pentru care spun că FCSB are în continuare prima şansă la titlu. Ei au mai avut şi alte semnale de alarmă. Au suferit şi cu Voluntari, cu Petrolul.

Au suferit în meciul cu FC Botoşani. Au mai fost şi alte partide. Au câştigat datorită lui Florinel Coman, pentru că este jucătorul care a făcut diferenţa. L-am şi felicitat şi mi-aş dori să aibă aceleaşi evoluţii şi la naţională.

De această dată, a fost anihilat. Şi Florinel şi Olaru. Nu au mai putut să salveze echipa cum s-a întâmplat în celelalte partide. Semnalul de alarmă a fost tras, iar dacă cei de la FCSB au această atitudine, e benefic pentru ei. Şi rău pentru noi.

Au o atitudine corectă în care au realizat că este important să respecţi adversarul, fotbalul şi să munceşti. Am câştigat în ultimele minute meciul cu Hermannstadt, tocmai că am respectat adversarul.

Ştiam că avem un meci greu, că avem în faţă o echipă care merita să fie în play-off. Şi atunci, cu atât mai mult trebuie să îl felicit pe Adi Mutu. A cerut jucătorilor să aibă răbdare, să se apropie mai mult de poarta adversă fără riscuri. 

Ar fi fost fatal să primim un gol. Într-un final, a venit golul. Cu atât mai mult, sunt fericit pentru că a fost un meci aşa cum am anticipat, cu o echipă care a câştigat împotriva noastră”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare