Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea ştie la ce echipă se duce Gigi Becali dacă se retrage de la FCSB: "Eu cred că are peste 1 miliard de euro"

Cristi Borcea ştie la ce echipă se duce Gigi Becali dacă se retrage de la FCSB: "Eu cred că are peste 1 miliard de euro"

FCSB

Comentarii

Fostul acţionar de la Dinamo şi rival în Liga 1 al lui Gigi Becali, Cristi Borcea, spre ce club s-ar orienta finanţatorul FCSB, dacă se retrage de la echipa din Berceni.

Cristi Borcea, despre Gigi Becali

Dinamo Bucureşti a ajuns într-o situaţie grea, după retragerea lui Cristi Borcea, iar acum afaceristul a vorbit despre Gigi Becali, cel cu care s-a tachinat în trecut, când alb-roşii încă ţineau piept FCSB. 

Borca consideră că fotbalul este o afacere pentru Becali, care a ameninţat, în mai multe rânduri, că se retrage de la vicecampioana României. Ultimul anunţ a fost cauzat de ultraşii care au vandaliat baza echipei şi o proprietate deţinută de finanţatorul FCSB. 

”FCSB nu are probleme cu banii pentru că a mers tot timpul în Liga Campionilor. Gigi Becali a avut bani, are bani să susţină toate echipele din Liga 1. Când eram noi, ne tachinam, mergea în deplasări, mergeam la televiziuni. Pentru el, acum este o afacere. Dacă nu ar mai fi la FCSB, se duce la Clinceni. Baza lui este peste cea a lui Hagi.

Dacă era o unire (n.r.- CSA - FCSB), ar fi fost bine pentru ei. Cu stadionul, cu baza, cu suporterii, ar fi jucat cu 30.000 la fiecare meci. Ar fi avut condiţii peste Academia lui Hagi. Era greu să-l mai egaleze cineva în România.

Era o prăpastie. Eu cred că are peste 1 miliard (n.r.- de euro), active şi bani. Pe el nu-l interesează decât biserica şi familia. FCSB este doar o afacere”, a declarat Cristi Borcea, pentru realitateasportiva.net.

Afla mai multe despre: cristi borceagigi becaligigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare