Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu, ofertat de un mare club din România. EXCLUSIV | Ce spune Victor Becali

Cristi Chivu, ofertat de un mare club din România. EXCLUSIV | Ce spune Victor Becali

Stranieri

Comentarii

Cristi Chivu a primit oferte din România şi una dintre propuneri a venit de la un mare club din fotbalul nostru.

Cristi Chivu (40 de ani) a ales să-şi construiască o carieră în antrenorat, după ce a renunţat la fabuloasa carieră de jucător. Fostul mare fundaş român a preferat să înceapă de jos şi primele aventuri ca antrenor le-a avut la echipele de juniori ale lui Inter Milano.

Rezultatele bune avute aici l-au făcut însă interesant şi pentru mai multe cluburi din România. O mare echipă i-a făcut o ofertă şi Victor Becali a vorbit despre viitorul lui Cristi Chivu.

Cristi Chivu a primit o ofertă de la o mare echipă din România

Fost câştigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano, Cristi Chivu a ales după retragere să se concentreze pe o carieră de antrenorat. După ce şi-a făcut cursurile, Chivu a mers şi a antrenat la echipele de juniori ale lui Inter.

Cum rezultatele obţinute au fost foarte bune, Cristi Chivu a fost promovat aproape în fiecare an. La începutul acestei veri a primit oferta de a deveni antrenor la Inter Primavera, ultima ”staţie” înainte de echipa de seniori.

Însă Cristi Chivu a fost dorit şi în România, de unde a primit mai multe şi una dintre aceste propuneri a venit de la o mare echipă, Petrolul Ploieşti.

Victor Becali susţine însă că fostul mare internaţional român a preferat să continue la Inter Primavera, în speranţa că ar putea primi într-o zi şansa de a antrena la seniori.

Victor Becali oferă în acest sens exemplele Pep Guardiola şi Luis Enrique, care au fost antrenor la Barcelona B şi care ulterior au fost promovaţi la echipa de seniori a clubului catalan:

”A avut oferte din România, şi din prima ligă, şi din liga a doua. Prima dată din liga a doua, după aia din Liga 1. Dar eu cred că a luat decizia cea mai înţeleaptă. A plecat acolo de la 14-15 ani (n.r. de la Inter U14), a ajuns la Primavera, Inter nu e într-o situaţie financiară prea fericită, nu poţi să ştii.

Sunt momentele astea în viaţă în care... Ce au antrenat Luis Enrique sau Guardiola? Au antrenat Barcelona B, au ajuns acolo (n.r. la seniori)... Poate, într-un moment, nu acum, poate peste un an sau... fiind acolo, fiind de-al lor, a jucat 7 ani la Inter, e de-al casei”, a dezvăluit Victor Becali la Telekom Sport.

La începutul verii, Cristi Chivu a primit o ofertă de la Petrolul Ploieşti, care-l vedea omul potrivit pentru a ajuta la revenirea echipei în Liga 1.

”Chiar s-a vorbit şi de salariu, dar se pare că este o negociere între Cristi Chivu şi Inter, referitoare la echipa de la Primavera”, a recunoscut atunci Vivi Răchită.

Până la urmă, Cristi Chivu a considerat că oferta de a deveni antrenor la Inter Primavera este mult mai interesantă pentru viitorul său în această meserie şi a refuzat oferta de la Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: chivu 

viewscnt
Articole similare